3

Анонимен

преди 7 години

Това шубето е голем страх. Както сега знаем, че нашите прадеди траките са правели погребения в пищни гробници-могили, така след няколко хиляди години ще знаем, че краварските параноици са се погребавали живи в пищни гробници-кюнци, тип тараби. Вече я ясно на всички, че сме с около 10 000 години напред в развитието пред населението обитаващо територията наречена САЩ, и че там са жалки плагиати, но все пак траките поне са изчаквали човек да умре и тогава са го погребвали. А тия бързат - вечно алчни, се закопват преживе. Споко, баллъци, място под земята има за всички вас.

2

Една добра идея

преди 7 години

Само че няма нужда да е толкова луксозно и ненадеждно-при ядрена война всички тия екстри ще са неизползваеми.Важните неща са системите за вентилация,запасите от храна и вода,инструменти и разбира се надежден изход.

1

Анонимен

преди 7 години

Хората просто се чудят за какво да си харчат парите. Влизат във филма, искат адреналин, игрят роля, разнообразяват си живота. Презадоволени от всичко. Номер 2 много точно е описал абсурдността на тези помещения. Те всъщност могат да се използват само в мирно време, иначе са абсолютно неизползваеми. Какъв Интернет, ток, вода, ако отвъ всичко е лава, радиация и смърт?! Просто са отложили неизбежното с 5-6 дена. Това е.