15

Здравко Здравков

преди 7 години

Прав си 4 -взе ми го от устЪта.Освен това ще има яко товарене по цена. В нашият т.нар. град( който м/у другото е и общински център) товаренето е 45-55 % в сравнение с областния град - представям си горките бабовци и дядовци по селата колко ще се изръсват парично!

14

Анонимен

преди 7 години

кв. захарна фабрика е в софия,но и тям няма аптека. явно кварталът е със статут на село. то там и баничка няма къде да си купиш...и училище няма...има обаче ***.

13

Анонимен

преди 7 години

И къде са тези помощник- фармацевти

12

Анонимен

преди 7 години

Голяма мъка да си пробутат *** за пръстови отпечатъци

11

Бря бря

преди 7 години

Голяма новина. На 50 човека в село аптека. *** браво, *** евала, *** поклон заслужавате. Гении. Очакваме сега лично с хеликоптера да им ги носите или Фалкона да пратите. И ако междувременно баба Митра не е гушнала букета, сложете и една диагноза бонус от вас да мине.

10

койчо

преди 7 години

Освен хляб и лекарства на старите хора трябва да се осигури и защита от набезите на ***т.е. Май това последното е по важно от предните две!

9

Анонимен

преди 7 години

Не е 200 лвВсяко отделение има такива устройстваВинимум 5-6000 лв на болницаПей сърцеПосле - аптеки , джипи и т.н.Всъщност колко % гласуваха за деформаторите , та 90% от МЗ са техни клиентелисти

8

Ала_Бала

преди 7 години

Не мислят за бабите по селата, а как да увеличат броя на апаратите за пръстови отпечатъци. На дребно закупено от електронен магазин въпросното устройство струва точно 200 лв. Фирмата Гама Консулт го продава на болниците за 240 лева. Вероятно на едро го е купила за по малко от 150 лв. Къде отива тази печалба и колко се усвоява от Москов и Шарков? Да не забравите да си оставите отпечатъците в НЗОК. Мислете за комисионните на Москов и бруталния Шарков!

7

Анонимен

преди 7 години

Журналистите са основните виновници за липсите на аптеки, защото рекламираха усилено спуснатите им законови промени още в края на 90-те години с които се осигури монопол над лекарствата и аптечния бизнес. Така бяха закрити хиляди аптеки, а малките села и градове останаха без тях.

6

Анонимен

преди 7 години

Здравното министерство сериозно се е заело да реши най-накрая проблема с ИМЕТО си.Тази година спокойно може да претендира за името "Погребално министерство" след като успя благодарение на безхаберието си да погребе 10ки хил. българи (спомнете си вирусната пролет).

5

Анонимен

преди 7 години

Като пред избори.

4

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара да се ... То не останаха хора в градовете, а селата са последната дупка на кавала. Преди избори малко шоу, за да не си помислят, че никой не ги брои за нищо. Постройте им по една река и едно училище до нея, от вас да мине. И им пуснете *** с големи грайфери, за да не се пързалят и падат като потече европейски мед и масло по улиците.

3

Един от Северозапада

преди 7 години

Абе, да не би да се задават избори????

2

Любо

преди 7 години

Абе *** прости , каква е тая дума "запрята " , вие книжовен Български език знаете ли ?

1

Анонимен

преди 7 години

до МЗ Той хляба е достатъчно отровен...от лекарства няма нужда !!! Пращайте ляба ! ps: България е сред страните с най-много университети и най-много *** от глава на населението. Бъглария е сред страните с най-много болници и най-много болни от глава на ....так. нат. так. нат. .....