59

всички гледни точки

преди 7 години

Няма значение кой обявява война и напада! Като са останали сами японците, нормално е да им обявят война и да ги нападнат! Все пак те превземат половината Китай! В резултат на тази война, справедлива или не, руснаците си връщат териториите, които са изгубили в предишната им война с Япония. Нищо повече не заграбват! Японците е време да се примирят с фактите и да спрат да мрънкат за тези глупави острови, на които и без това няма почти никакви ресурси, а и климата им е суров!

58

Боби

преди 7 години

До ShoppШоооопеее Прочети за военната операция на Ханакин Гоу. Монголия е пъпет на Москва по това време а Японците я нападат. Руснаците заедно с японците разгромяват Елита на Квантунската армия. Формално Война не е имало между СССР и Япония. Но точно заради това сражение Япония не обявява война на СССР заедно с Германия.След Пърл Харбор пък Източните дивизии на СССР са прехвърлени под Москва и за пръв път бият немците.

57

Анонимен

преди 7 години

Великият Путин!!!!!!

56

Ха-ха-ха

преди 7 години

Тоталната лъжа с, която *** постоянно се слу,жи е промила мозъците на русофилите. Япония нападнала Русия!!!!!!!!!!България също е обявила война на Русия през ВСВ според един роден класик, който се прави на премиер!!!!!!

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61И нашите индийци имат положителен прираст. Значи ли това, че са като руснаците?

54

Анонимен

преди 7 години

Японците вместо да реват на Путин да идат да се помолят на новия му съпруг.

53

до Шоп

преди 7 години

Руснаците били подлеци,че отворили на японците втори фронт...А за тези дето им пуснаха едни бомбички над едни градчета нещо да кажеш?

52

Анонимен

преди 7 години

Първо Япония напада Съюза,после губи войната, и накраяиска ако може да ѝ върнатзавоювани острови.Ха-ха-ха!Да са си стояли мирни и щяхаоще да са техни.Рунацитетрябва да дават случая за пример на всеки, който би се полакомилза руски територии.

51

Боби

преди 7 години

До АнонименАно Умни ти малко попрочети за санкциите.Санкциите са 2 типа:1. Забранява се износа на това и това - както като материален обект, така и като технология2. Забранява се на Този и Този ИНДИВИД да влиза на територията на поддържащата санкциите страна и ако има активи във въпросните страни то те се блокират/конфискуват.Голяма част от хората включени в списъците със санкции са ама много богати. Е те и инвестираха парите си в РФ. РФ Направиха механизъм плати си данъка и парите ти са ок

50

Анонимен

преди 7 години

До БобиНе се излагай да говориш нелепици на икономически теми. първо направи справка каква са санкции и какво кантрасанкции!

49

Лермонтов

преди 7 години

Толкова ли ги смятат за балъци руснаците, че ще се подлъжат да върнат някои от тези спорни острови на тези с "дръпнатите очи", които неминуемо ще ги предоставятслед това /естествено под натиск/ на Пентагона, за да могатда сложат безпрепятствено там ракети с ядрени бойни глави, насочени срещу руски градове !

48

Боби

преди 7 години

До ПешкоПешко не разбра ли една проста истина БЕДНИТЕ ВИНАГИ ИМ СЕ СТРУПВА ВСИЧКО НА ГЛАВАТА А БОГАТИТЕ ПРОСПЕРИРАТ.Санкциите срещу Русия облагодетелстват БОГАТИТЕ в Русия. Не могат да си държат парите навън защото САЩ може да ги блокира или дори конфискува. Същото важи и за Имоти. Какво да правят? Инвестират в Азия(ако имат акъл и нюх) или в Русия особено ако имат шуробаджанашки връзки.Санкциите Удрят по Бедните а Богатите инвестират и развиват Промишлеността и Услугите - дългосрочно е добре

47

Пешко

преди 7 години

До БобиE и като придобиха всичко това индексираха ли пенсиите ме интересува

46

Боби

преди 7 години

Божее колко тъпизми се изговориха1. РФ с присъединяването на КРИМ придобива до 50% от 200 милната Изключителна зона в Черно море - Подобно е и положението с Курилите, на всичко отгоре там може да се изградят примерно медни мини.2. Както Крим Военно контролира Черно Море така и Курилите контролират огромен стратегически район между РФ, САЩ и Япония.Мислите ли че Рашките ще се откажат от това?

45

Маке-Ариец

преди 7 години

Тея па двамата какво се напъват - не пипайте землята македонска ей!!!

44

Апостол

преди 7 години

Долу ръцете от Пешко. Него ще го правя почетен гражданин на Симитли.

43

Анонимен

преди 7 години

Японците няма защо да се напъват за тези Курилски острови. Ще дойде време когато местните сами ще поискат да се присъединят към Япония.

42

Манафов

преди 7 години

Пешко, знаеш ли, че имаш страхотни очи?

41

Пешко

преди 7 години

Я бързо някой путинофил да каже откога по-точно почна да си купува тениски на Вовчо. Щото преди кримската авантюра съм убеден, че и първото му име не сте знаели.

40

Анонимен

преди 7 години

До 39"Спорът за курилските острови в с японците, нямат нищо общо с Аляска"И аз смятам така, но един от твоите не е на това мнение и за "блестящият" си ум е получил много плюсчета! Прочети 16 !