21

анонимна

преди 7 години

Колкото и да инвестират, годините са си години! На 54 съм и вероятно изглеждам като на 54. Искам да изглеждам като на 30, но не става. Забелязали ли сте как едно цвете разцъфва и след това бавно увяхва, и накрая изсъхва и пада. Така сме и ние жените!

20

Анонимен

преди 7 години

И дядовците ухаят, ама си мислят, че не

19

Анонимен

преди 7 години

Кожата и е като кадифе,наляла е в мусколите но изглежда много женствена.Вижда се че тренира два пъти на ден плюс сауна и масаж.за хранителната и диета просто е неуместно да се коментира.но най-добре изглеждаю за годините си е Еди Мърфи,не е мръднал.

18

ico

преди 7 години

До Анонименdai mail da te vidim de

17

Анонимен

преди 7 години

Подушвал ли си бебетата как ухаят?

16

кольо

преди 7 години

истината е в храненето и спортуването, българския народ е зле заради храненето си...

15

Getsbi

преди 7 години

До Анонимен Dai meil de takava reklama xubava si napravi:) Sexy mam4etata sa ne6to prekrasno:)

14

истината

преди 7 години

Тялото мирише поради наличие на токсини. Случва се нетолкова стар човек ,да мирише зле-зависи от здравето,храната и разбира се каква степен на токсикация има индивида. При един правилен режим на хранене и на детокс -кожата ,дъха и потта -миришат добре.Това не зависи толкова от жлезите с вътрешна секреция,въпреки че при една сериозна детоксикация - цялото тяло .плюс въпросните жлези се подмладяват

13

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 43, родила съм едно дете. Напълнях много докато бях бременна, но после за 6 месеца свалих 20кг. Има хора, които не са ме виждали повече от 20 години и ме познават и казват,че не съм се променила, други ми казват че съм се консервирала. Спортувам, внимавам какво ям, не се карам с хората, живея спокойно. За да се поддържа добра фигура се изискват усилия. И жените, и мъжете след определена възраст не искат да полагат усилия. Има много други филмови звезди, които и на 30 изглеждат ужасно.

12

Анонимен

преди 7 години

Хех, вмирисват се наистина старите хора - някъде след 65. Какви миришещи на 50 си срещала пък ти?

11

Анонимен

преди 7 години

Има нещо което отличава тези половинвековни инвестирали жени от останалите.Това е че имат пари и инвестират в тялото си за пари.А биологията не можеш да излъжеш.Колкото и перфектно да изглежда една жена нейната възраст се познава по жлезите с вътрешна секреция.По един начин ухае младо момиче по друг девойка по трети млада жена почетвърти начин остаряваща жена.Каквито и пластични операции да правят някои жени да си наливат ботокс,да не излизат от фитнеса миризмата на застаряването я издава.

10

осъмнайста възраст

преди 7 години

Голема шушумига си, Теодорооо...! Над 50 - трета възраст?!?

9

Горан

преди 7 години

Има много фактори: Тези жени са инвестирали в себе си през цялото време, това им е начин на живот. Елиминирали са стреса, поддържат се постоянно и не е за чудене, че изглеждат точно така. Освен Селма Хайек, Шарън Стоун е направо страхотна, при нея възрастта е просто статистика.

8

СА

преди 7 години

С малко фотошоп и правилния хирург чудеса стават!!

7

Getsbi

преди 7 години

4udesna krasavica top *** e kaka Salma

6

да да ама не

преди 7 години

Трета възраст за тях е направо над 70. При поддържане с много пари става така.

5

сдфсдф

преди 7 години

перфектен НЕ означава показаното на снимката

4

45

преди 7 години

перфектен ХЕ означава показаното на снимката

3

Анонимен

преди 7 години

Бреее, мойта женка няма 40 и изглежда по-зле ...

2

Анонимен

преди 7 години

Каква трета възраст на 50, бе? Вие нормални ли сте?