11

Анонимен

преди 7 години

много малко от тук пишещите имат представа що за спорт е това,вчера ми се наложи да връщам ретур на деветокласник едно таквоз слабовато ми изглеждаше и понеже навремето цъках чат пат тенис на маса,пък и с десет год ми син поиграввам......ама ядец от 20 сервиза му върнах 2 та преди да дращите глупости пробвайте с една ракета втора употреба и ще видите що за спорт е тениса....

10

Fen

преди 7 години

Преписвате статии от Тенис Кафе и пишете източник, Гол, отдолу и името си сложила тая пишман журналистка, ама може ли дословно да преписваш бе, чак с художествените епитети. Егаси и журналистите. Ето извадка от Оригиналната статия!Ето линк към оригиналната статия преписана дословно, обърнете внимание на ИЗЛИШНИ ЛЮБЕЗНОСТИ ! tenniskafe/atp/grigor-dimitrov/grigor-iztoshti-i-podchini-shardi-v-3-chasovo-shou-v-nyu-jork/

9

Анонимен

преди 7 години

не-Българинът достига трети кръг едва за втори път, ха ха хаааааааааа...

8

Анонимен

преди 7 години

С още една победа има голям шанс за завръщане в топ 20. Ако бие и Мъри, със сигурност се завръща

7

Анонимен

преди 7 години

Мъри няма да бъде шампион. Запишете си го :)

6

Анонимен

преди 7 години

Явно не е показал най-добрата си игра и все пак е победил. Това е класа. Иначе и аз си мисля, че ще мине и 3 кръг, но Мъри изглежда непобедим в момента. Даже букитата му дават по-добър коефициент за титлата от Джокович. Това от години не е било. И все пак Григор има рецептата за победи над Мъри, кой знае.

5

Стефанов

преди 7 години

Късмет, Гришо!

4

до 4

преди 7 години

Нали се сещаш, че ако сега бие Соуса в трети кръг, отива на Мъри, който според теб играе на ниво. Е как да стане да вземе турнира?Пък и това е US Open. И да си представим, че бие Соуса и Мъри( а дано) идва Keй Нишикори и това ще бъде все още четвъртфинал. Но.... първо Соуса. КЪСМЕТ.

3

равносметка

преди 7 години

Това е шанса на кауна.Всички без Мъри са страшно изморени или са се наситили на титли .Остава той ,Мъри ,който си играе на ниво и Дел Потро .Ако и сега не вземе турнира никога няма да вземе нищо .

2

Анонимен

преди 7 години

Очаквана победа. Браво Гришо!Сега ще му бъде по-трудно с Соуса, който отстрани Лопес, а ако победи и Соуса, ще се срещне с Мъри, ако Мъри не поднесе някоя изненада.

1

Анонимен

преди 7 години

Изненадата на века!