6

:)

преди 7 години

Aмa стихът е хубaв...

5

Анонимен

преди 7 години

ВЕЧЕ Е ДЕКОРАТИВЕН ПРЕЗИДЕНТ

4

Д-Р МОРТУС

преди 7 години

Бразилия е един тюрлюгювеч от човешки планктон, който се носи ту в една, ту в друга посока, подмятан от случайни течения. Една държава на свръхконтрастите, в която трудно се остарява, а най-печелившият бизнес е политиката.

3

Анонимен

преди 7 години

Все едно за България говорят. Лудата партизанка Русева със десния в коалиция, но това е фасада, всички са се наредили покрай баницата и кльопат. Не ми се мисли ако почне да се копа нефт в България, корупцията сред политиците ще скочи поне няколко пъти, а всеки втори *** ще плямпа за някви политики и ще драпа към властта.

2

Бате Рашо

преди 7 години

Какво толкова му търсите кусурите на Темер,той се явява точно копие на нашето диване П.Орешарски . . .*** и Послушко !Та не дойдоха ли двама конгресмени у нас от САЩ на консултации с негои на другия ден Завалията, тури кръста на проект за милиарди - Южен Поток !? В случая между нас и Бразилия не виждам съществена разлика, освен факта чение сме около 7 милиона, а те са над . . . 200 000 000 души !?

1

Анонимен

преди 7 години

БРАЗИЛИЯ ИМАШЕ СТОТИЦИ ПРОЕКЪИ,АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕ, САМОЛЕТОСТРОЕНЕ, И МНОГО ДРУГИ,СЕГА ЩЕ ЗАМРАЗИ ВСИЧКО ЗА ДА СТАНАТ БРАЗИЛЦИТЕ ОТНОВО ДИВАЦИ