14

До 2

преди 7 години

Твърде много латиносериали си изгледал/а ми се струва.Най-малкото тя е известен модел и пускаше снимки по време на бременността си,дори и такива по спортни сутиени и къси ***,какво,всяка снимка е фалшива ли?Всичко е до ген и до това как поддържаш тялото си.Имам приятелка, която нямаше нищо отгоре, освен корем,а като я видях след 2 седмици,пак си беше същата кльоща и с плосък корем.Така че ако при теб или твои познати не е станало,не значи,че на тези хора друг им е износил бебето. :)

13

хъ

преди 7 години

"31-годишната Бар се сдоби с дъщеря си Лив"сдоби ? в случая какво означава?

12

до 11

преди 7 години

Така си е, и аз само името знам, ама друго не.

11

Анонимен

преди 7 години

Тая Бар ли е, Кръчма ли е, все тая. Освен с улавото име с друго не знам с какво е известна. Много е вероятно да не си е износила тя детето.

10

Анонимен

преди 7 години

Е и, жена ми не се казва Бар, ама като забременя и роди не е заприличала Тезгях и си носеше същият размер дрехи от университета! А, че дъщеря ми която е 1 г. и 7 месеца и говори и си спомня неща от преди седмица и работи по добре със смартфона от бабите си взети заедно, не пишете за нея!

9

Анонимен

преди 7 години

Не защото е модел е във форма, а защото е във форма е модел. Както казаха - зависи си от човека, няма нищо странно една жена да си е същата или дори по- красива след раждането, без това да й е " работата".

8

анонимна

преди 7 години

Все пак това й е работата - да изглежда добре. Заради едно раждане не може да си позволи да я загуби. А и постоянно я снимат и коментират. Просто на нея й се налага да е във форма винаги.

7

Люта чушка едно

преди 7 години

кой е тоя рафа надал ли ?

6

само в Бг ---26г.

преди 7 години

Егати ''новината'' , новина само за Бг-медии!Направо ми се стопли сърцето !

5

Т

преди 7 години

Съпругата ми след раждането си беше същите кг. както преди да забременее и коремът си и беше отново плосък!

4

Xxxx2

преди 7 години

Абсолютно си права!

3

maca

преди 7 години

Абе хора защо си мислите, че щом една жена е бременна тя непременно трябва да стане слон и да качи по 30 кг. Вярно малко са тези късметлийки, но има и такива, които от родилното излизат или същите килограми или с 2-3 отгоре, което е пренебрежимо малко и не се забелязва. Аз на изхода от родилното бях по-слаба от преди да забременея. Така че, не е голямо геройство след 3 седмици да си изглеждаш както преди.

2

Анонимен

преди 7 години

може и да не е раждала,напоследък е много модерно да си наемеш сурогатна майка,пък да се преструваш на бременна,та..за 20 дена да се възстанови след раждане..да да,ама не,няма как да стане.

1

????

преди 7 години

И от какъв зор , за къде бърза ?