98

Колио

преди 7 години

От три П.у.кИ. хУ.Я Ако и,простелите гернаджии предложат някоя от гореизброените луковици и бъде избрана то костинбродските си е укрито престъпление.

97

анонимен

преди 7 години

До белия *** направо мисля,че *** сами си коментират по между си.

96

анонимен

преди 7 години

От сега си личи,че Радев ще е кукла на конци.На където му каже Нинова, на там ще се обръща.Ако Борисов ви се вижда като тиква,този е направо кратуна.Няма да гласувам за него.

95

Анонимен

преди 7 години

Каква наглост ще ставал президент смаза бизнеса продаде държавата на гадните американски окупатори,народът беден,битовата престъпност е в разцвета си само герберските фирми работят.Нещо маи са се замечтали че ще векуват.

94

анонимен

преди 7 години

До Анонимен той не знае НО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ --ЗНАЕ--НАЛИ ТОЙ Я ..НАБЛЮДАВА ..И ОДОБРЯВА

93

Анонимен

преди 7 години

И ПЛАКАТИТЕ, И ПОПЪЛНЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ ВЕЧЕ СА ГОТОВИ. ОСТАВА САМО ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИ ДА СЕ ОФОРМЯТ.

92

Анонимен

преди 7 години

ДО 2021 ГОДИНА Я МЕЧКАТА, Я МЕЧКАРЯТ.

91

БЕЛИЯ ТРОЛ

преди 7 години

До всички които четете:Наясно сте че над 80% от коментарите са написани от 2-3 трола, нали?

90

минаващ

преди 7 години

До vesoабе,весо,да не четеш опорните точки на кри-сталина, бре?

89

Анонимен

преди 7 години

Печатницата в Костинброд вече е готова с плакати,афиши и всякакви други реклами за кандидата на ГЕРБ.Леле каква омерта-никой досега да не може да разбере кой е кандидата.Да предложим награда за този,който го издаде.Какво ще кажете.

88

veso

преди 7 години

Борисов е достоен и отговорен премиер . На правилната страна сме и за винаги !!! Колкото и да *** руските хибридни агенти времето вече е на наша страна ! Русия изостана много цивилизационно . Ние сме в НАТО завинаги ! Русия въпреки хибридната воина не може да направи нищо и затова тероризира съседите си от злоба !!!

87

Анонимен

преди 7 години

Кажи кога ще довършиш така наречената ограда с Турция,която си е една мрежичка и за която казваш,че не знаеш колко струва?М-р председателят на България не знае колко стотици милиони е хвърлил за бутафорната си ограда,т.е.дава толкова,колкото му поискат.Така се харчи народна пара-с широка ръка.Изберете си го пак,но не се оплаквайте после.

86

Скромно мнение..,

преди 7 години

Сега целта на банкянският пощенски гълъб не е президентския пост.Първо ще разпредели някой и друг милион от евросредствата в спестовния си влог,а после според астрологичните прогнози ще се кандидатира и за президент.Важното е , в каква позиция ще се окаже тогава Меркурий,че сега е в позиция-лява ръка в десен джоб...

85

Анонимен

преди 7 години

Право се ядосва. Той що дупи е дал и само говорител да го класират

84

Анонимен

преди 7 години

Може да е ***,ама не е глупав.Знае кога да се кандидатира за президент.През 2020 год.няма да има вече еврофондове,а до тогава и ножа и моркова ще са в неговите ръце.Е,ако не се намери някой истински патриот,а не тези-измислените в момента,който да го катурне от власт.

83

иван

преди 7 години

пак за мъни, келепир наший банкянски сатир уж във полза на народа -но е всъщност за изгода, президент ще го играе, e, накрая то се знае в тези мъжки временатука в нашата държава,че за власт се дупе дава .

82

Анонимен

преди 7 години

Вместо да ни баламосва по телевизията,да потърси сметка на министърките си Кунева и Павлова за милионите които харчат за да се рекламират за пешкири,запалки,хвърчила и всякакви други простотии,а в същото време пенсионерите се редят на опашка пред пунктовете на БЧК за помощи от ЕС-бисквитки,макарони,леща.Дано не са с изтекъл срок на годност.Докъде ни докара Бокоооо.

81

Бреей..,

преди 7 години

Не мога да разбера,тоя що се нерви от истината.Всичките му приказки са мижи да те лажем.Ако все още има някой,който му вярва,препоръчвам му да се прегледа.Борисов отдавна е национален предател 1 в България.Той плю върху националните интереси в интерес на своите...Президент ли-Боже упази!!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

В момента Меркурий бил ретрограден и затова не можел да посочи кандидата си за президент.Какво ли още му говорят звездите?

79

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за Каракачанов.Човекът поне ще води политика в интерес на Българияи на българския народ