9

SSSR

преди 7 години

70ta godina - SSSR : nie shte pobedim prirodata / 20 godini po kasno - SSSR : nie ne moje da pobedim prirodata zatova shte pravim perestroika

8

Поручика

преди 7 години

А без нашите акули България рай ще стане. Ама те нашите са акули - лешояди, и мършата ще ни изядат. Нема откачване.

7

Анонимен

преди 7 години

и аз се изкушавам да ти споделя че живея в Сидни на 5 км от Манли и Шели бийч и редовно се гмуркам сред невероятна красота. И с акули съм плувал, сам без нищо, имам го на камера заснето която нося често докато се гмуркам, в кадър пребройх 5 акули, като преглеждах записа. Плувах до тях но като реша да ги докосна бягат. Те се храниха с пасаж риби който минаваше по дъното. И това е само едно от безбройните вълнуващи неща които са част от живота ми от както се преместих в австралия. Поздрави!

6

мда

преди 7 години

До еееНе съм много сигурен защо точно пиша тези редове, но се изкушавам да попитам: нима смятате, че е такава рядкост да се види бременна акула? Бих Ви посъветвал да излезете малко от "пушкула си" и да видите един по-голям свят заслужава си... Направо се изкушавам да ви споделя че плувахме и с майка и бебе кит на приблизително съседен остров само за да чуя колко е невъзможно :)

5

еее

преди 7 години

До mda Е те това вече е върха на холивудските извращения и шаблонни преструвки!Абслютно е задължително в най-неподходящия момент на всеки филм да се покаже някоя БРЕМЕННА която веднага се дере да ражда...тука даже са две!!! :):):)... иначе не става тъпия филм, няма да го приемат критиците

4

mda

преди 7 години

До brosПожелавам Ви да тествате лично няма да съжалявате. Толкова са грациозни във водата. Дори на едното гмуркане бяха две бременни с големите си кореми бавно бавно се предвижваха във водата :) Подводния свят е толкова красив особено в някои краища не света. От китове през манти с големината на човек до рибки около 1 см...

3

Анонимен

преди 7 години

Само поради импотентни мъже се избиват 1 000 000 акули като само им се режат гръбните перки, само някой смахнат да яде супа от перка. Като не му става и ракета да яде все тая.

2

bros

преди 7 години

До мда Брато, благородно ти завиждам :)Аз не съм сигурен като спуснат клетката във водата, дали ще скоча в нея А пък съм правил достатъчно други абсурдни нещица :)

1

мда

преди 7 години

Всичко което е описал за това как се влюбваш в тях когато се гмурнеш с тях беше точно така за мен самия... невероятно усещане което искам да повторя. Първия път мога да го сравня с адреналина който имах при скока с парашут.