7

Капитана

преди 7 години

Бължария участвала с 1 човек - ако не е командващият, значи не участваме с нищо

6

Кирил Софийски

преди 7 години

Защо се правят на ударени! В Либия щели да дебнат! Що не дебнат в Йордания или Саудитска арабия ?!?!

5

ехее

преди 7 години

Брех,тез брюкселски зелки май ще успеят да направят европейска армия.Като се има предвид че ЕС е най силната икономика в света,с две ядрени държави в нея,ОК,още не е напуснало съюза,представям си каква армия ще има.Това Русия и САЩ няма да го допуснат освен ако някой не забие клин по между им.Голямата игра не е свършила,тепърва започва.

4

Анонимен

преди 7 години

Абе иdiоти ЕС-есовци!Вие чупихте всякакви тъпомери и единственото,което ви спасява е нашия на иФФчите народи ***!Че вие,иdiоти ненагледни прибирате непрекъснато най-страшното оръжие на идил под марката "мигранти"!ПРИБИРАТЕ СИ ГИ,ДАЖЕ ГИ СПАСЯВАТЕ,СКЛАДИРАТЕ СИ ГИ ПО ДЪРЖАВИТЕ,ХРАНИТЕ ГИ,ПОИТЕ ГИ,ЛЕКУВАТЕ ГИ И ВСИЧКО ТОВА,БЕЗПЛАТНО,ЗА СМЕТКА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ РОБСКИ НАРОДИ!Като излапат всичко,тези "мигранти" ще ви видят сметката!Което е и целта на задокеанските ви господари!!!

3

Луцифер

преди 7 години

Либия си имаше всичко.Може да не беше демокрация,но беше уредена държава.Янките не харесват непослушните и това е резултата.

2

Анонимен

преди 7 години

Англия бе приела преди няколко години близо хиляда либийски "революционери" - за да ги обучава на военно дело. Десетина поискаха политическо убежище, останалите започнаха кражби, изнасилвания на мъже и жени по парковете, имаше и убийства. Е, изгониха ги. Нишо ново под слънцето.

1

шоу

преди 7 години

След дъжд качулка,запада и сащ убиха Кадафи който пазеше Европа от бежанците и видяхме какво стана,а сега същите щели да сътрудничат?с кого Либия е разделена и съсипана....