7

42

преди 7 години

БРАКЪТ ПОКАЗВА УВАЖЕНИЕТО НА ДВАМАТА ДУШИ, КОИТО СЕ ОБИЧАТ, КАКТО КЪМ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ, ТАКА И КЪМ БОГА. ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА ЛИБЕРАЛИ И АНАРХОКОМУНИСТИ ПО ПРИРОДА. ТЕ, ЗАТОВА И ХОРАТА ПОЧНАХА ОТДАВНА ДА СЕ ВЪДЯТ БЕЗ БРАК, КАТО КУЧКИТЕ И ПРАСЕТАТА.

6

Таню

преди 7 години

Добре, де, разбрахме за дойките. А колко крупиета се женят? Колко шофери на лимузини колко стриптизьорки?

5

Fobia?

преди 7 години

Има само един мъж за който бих се омъжила, без да се замисля и секунда , само че е известен и е англичанин -невероятно красив и все още доколкото знам свободен.: )Други не са ми интересни, а бракът наистина е жива скука и само изхабява чувствата. I love Jason baby, its my darling sweetheart love you, Jay *(

4

Анонимен

преди 7 години

А какво му е страшното на брака? Аз имам четири зад гърба си и всичките успешни.

3

з н а й к о

преди 7 години

А що не казвате че Айнщайн е имал четиризнаци, всяко стремящо се да тръгне в различна посока и затова са стояли на едно място? А, Дарви, че му се родили тройка мaймyни на шиш?!А що не кажете че Алан По е починал от свръх доза ceкc, причинен от братовчетката?

2

аз

преди 7 години

само да добавя че броячите ви към гугъл и други подобни са блокирани при мен, така че не сте взели нищо от това че съм отворил страницата. И тук губите.

1

аз

преди 7 години

а знаете ли че и аз има фобия към четенето на *** статии. Ето, тази дори не я прочетох, достатъчна ми беше първото изречение да разбера че е от моите фобии.