24

Анонимен

преди 7 години

RASBIRA SI OT RABOTATA. I RABOTI TAM KUDETO SE DOGOVORI.

23

Бг

преди 7 години

Платен лаладжия - за коя държава работиш Дянков ? За кои интереси ? Няма да е за България и няма да е за българските.

22

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК Е ОСЪДЕН В БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА, ЧЕ ВЛЯ БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА В ОБЩИЯ КЮП И ГО ПРОФУКА ПО ЗАПОВЕД НА ШЕФА СИ БУДА!!! ПОЛУЧИ УСЛОВНА ПРИСЪДА НО ТРЯБВАШЕ ДА Е ЕФЕКТИВНА!!!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО И ДЪРЖЕНЕТО НА ПАРИТЕ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПОЛУЧАВА БУДА ПРОЦЕНТ ПЕЧАЛБА ОТ ТЯХ!

21

Анонимен

преди 7 години

Шут (от шутка).

20

До 21

преди 7 години

А-а, трябва да е тук вече. Има една шепа хора, които вече му се наслаждават, та то, това беше целта.

19

Анонимен

преди 7 години

"И ний сме дали нещо на света" (прости ме боже)

18

славянин

преди 7 години

Аз още не виждам обещаният от ''великите и честни атлантически демокрации'' световен посткомунистически рай! Някой друг да го вижда!?

17

Анонимен

преди 7 години

Ако Дянков управляваше ЕС, такива глоби щеше да им насвятка, че дефицитите щяха да изчезнат и света щеше да живее спокойно и щастливо

16

въй

преди 7 години

Туй момче май не забелязва че тече световна военна и икономическа война.Европа е заобградена отвсякъде с врагове,бюджетния дефицит на Испания е най малкия и проблем.

15

до 16 от славянин

преди 7 години

Така е, ''демократче'', след София и Москва сега Дянков ще ''оправи'' и Ингилистан!

14

до 9 от славянин

преди 7 години

И атлантическите ''демократи'' обещаха на света преди 26-27 години, че след падането на ''комунизма'' ще се превърнат света в рай, пък нещо не виждам да е станал такъв, по-скоро е обратното! Що така бе, ''демократче'', що твоите велики ''демокрации'' ни излъгаха като дърти ''демократи''!?

13

11

преди 7 години

Педероид ни обяснява как трябва да се държи на дума. Ама той може да задържи само куроид.

12

Анонимен

преди 7 години

Това природно недоразумение още ли се изживява по медиите? Тоя тъпоумник докара народа до мизерия, заедно с ментора си и още се изживява като финансист. Майко мила

11

Ф.С.В

преди 7 години

Дянков - ела тука в Бг да обясниш защо 4 г стягахме коланите по твое нареддане и изказване - и защо пицата ни си остана постна?? Къде си бе мършояд !!--човек на Еврейските монополи и банки - ТИ ни унищожи тотално гамен такъв - и млада булка си взе - Само *** може да плюе на семейството си - ! *** !! колко български семейства погуби ?? знаеш ли ??

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя още ли е жив? Да седи където е и да не припарва насам. Не че сегашния е цвете

9

Анонимен

преди 7 години

Глобите ще оправят света, но не само те, а също и такива умници, като Дянков.

8

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера защо ще глобяват държавата, след като нейното правителство е отговорно за дефицита? ?Да ошмулят министрите, иначе на тях какво им пука, че глобявали държавата? И без това плаща народа. Бре , че правила??!?

7

Анонимен

преди 7 години

Така е в държави като Сенегал, Нигер и България. Там където институциите съществуват единственно за себе си. Където целта е само пари и нищо друго. Така и ще продължи да бъде. Липсва политическа воля тъй като политическата класа е част от тази система.

6

Българина

преди 7 години

Добро утро лицемери соросогади. Голямата дясна демократично ан на идея подплатена с див капитализъм и ислямизъм е една измама точно толкова голяма колкото и комунизма. Двойни стандарти на принципа, правя каквото искам защото ти не можеш да ми направиш нищо. Така сащ управляваше света до вчера. Но голите гъ ве лъснаха. Печатат пари колкото им трябва защото няма кой и как да ги спре, основно правило на капиталистическата демокрация. Същото е и в ЕС, аз мога всичко а ти не, иначе санкции

5

Анонимен

преди 7 години

Е, щом го рече Шимон...