66

Анонимен

преди 7 години

da vav lulin e

65

марешки

преди 7 години

До Атлассамо люлин 5 е 500 000

64

Анонимен

преди 8 години

а в кой квартал е,искаме и в люлин.

63

Валентин

преди 8 години

До Анонимен - цената на картите остана същата! С какво си ощетен, тъпир?

62

Валя Яхниева

преди 8 години

Много хубава новина!Още едно репортажче за още едно хонорарче!Трябва да се преживява...

61

Баце

преди 8 години

За гинес няма да мине, ама за в България ще е най-голямата.

60

Атлас

преди 8 години

Дано да е в Люлин,има и големи полета за строежа и няколко магистрали се пресичат и влизащи и минаващи покрай София,а и Люлин е 500 000 население..............И ми е близко де :)))

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Един много забавен момент тука е, че всички които плюят срещу Марешки ще се редят на опашка пред бензиностанцията му"... и ще плащат на Марешки за горивото с парите, получени от Лукойл за да го плюят.

58

Анонимен

преди 8 години

До Константин"Изумявам се, как може да сте толкова наивни, глупави, прости и неуки, че да си мислите, че този индивид ще бори картела."Явно нещо не си доразбрал или загряваш бавно. Не индивид бори картера, а конкуренцията. Бензиностанциите на Марешки са първата проява на конкуренция, т. е. оздравяване на бизнес средата. Тук самата личност няма значение, в случая е Марешки, но който и да беше - все тая. Важното, че най-после се появи някой с топки.

57

ognyanz

преди 8 години

Константине, тъй като си много умен (по твое мнение) купувай си бензина по два лева литъра, а по-простите от тебе ще си го купуват с 10% по-евтино от Марешки. Успех!

56

Константин

преди 8 години

До бай ИванРечника Ви го бива, но товара го няма, както научено на изуст стихотворение. Знаете го, но това не Ви прави поет.

55

Константин

преди 8 години

Изумявам се, как може да сте толкова наивни, глупави, прости и неуки, че да си мислите, че този индивид ще бори картела. Все едно да мислите, че Слави Трифонов ще Ви оправи за 800 дни. Това са бъдещите политици в България. Понеже горното изумление е истина и вие ще гласувате за поредните "борци за слава". Найстина заслужавате да Ви управляват мафиоти и да мизерствате, докато не ви дойде акъла. Скоро, когато този индивид стане политик ще го хулите а аз ще Ви напомням за спестените стотинки!

54

ognyanz

преди 8 години

До "бай Иван": Какви комунисти са ти проблема. Монополите по цял свят са едни и същи. Може на някого да му се иска безина да струва стотинки (а нафтата беше 8 стотинки) литъра, както по Тодор Живково време, ама няма вече. Ще ви скубят защото си вдигахте двата пръста по митингите докато разбойниците си направиха приватизацията и разграбиха България. А Марешки да е жив и здрав - поне той можа да направи нещо, което цялата държава с години не успя, или по-точно, не поиска..

53

Съвет

преди 8 години

Идете в сайт Fuelo и ще видите какви са цените на горивата в различните градове и бензиностанции там. Сравнете с цените при Марешки. Големите вериги си остават картел от кожодери!

52

СПОКО , БАЧО ИВАНЕ..

преди 8 години

ЩЕ ДОЙДЕ И ТОВА ВРЕМЕ ---ЗА МАСОВО КОМУНИСТИЧЕСКО Е"АНЕ....ЩОТО ТИЯ ЧЕРВЕНИТЕ ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ...!

51

Анонимен

преди 8 години

Много интересно как прави всичко това? Няма как без подходящ гръб? Странно.

50

Анонимен

преди 8 години

Един много забавен момент тука е, че всички които плюят срещу Марешки ще се редят на опашка пред бензиностанцията му

49

koko

преди 8 години

До Анонименне половин милиард а 250 милиона лева инфлационни.

48

Анонимен

преди 8 години

Във Варна цените при Марешки са:Дизел:1,71лв.Бензин:1,78лв.Вие си зареждайте и на 3,00лв.,ако щете!

47

Анонимен

преди 8 години

според мене голяма грешка прави че се бута при големите. в тоя бизнес не се прощава, е така си измират хората от инфаркти.