48

Крум

преди 7 години

До AnonimenПишеш за качеството на китайските изделия, но бил ли си в Китай? Возил ли си се на високоскоростните им влакове? Изкачвал ли си се до 90ти етаж (и по-високо) в строените от тях сгради? Возил ли си се по перфектните им автомагистрали? Или просто си "хейтваш"?

47

Бръчков

преди 7 години

Добре де ....тук са най-многото роми от цялата страна ....

46

Бръчков

преди 7 години

Честито на Софиянци ! Все пак идват избори , а те се печелят от София ... Тук са и най многото *** гласоподаватели , които не знаят за какво служи перфораторът , но за сметка на това останалите плащат по 1.60 за билетче ! Пак честито !

45

Анонимен

преди 7 години

За 1,60 лв. китайски билети.

44

ХА,ХА,ХАААА....

преди 7 години

ЗА ЛИЛЕТО ПАВЛОВА 3-МИЛИОНА ДАВАМ ---САМО ДА Я ПРИТЕЖАВАМ ТАЯ РАБОТЛИВА ХУБАВИЦА!НА НЕЯ ДЪЛЖИМЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПЪТНИ УСПЕХИ---НЕ НА ***-20!

43

Анонимен

преди 7 години

Предизборно харчене като за последно.Не остават назад и министерствата.След скандала с 2-та милона за реклама на М-во на образованието,сега лъсна нов скандал с м-во на регионалното развитие където Лилето Павлова пръсналка 500 000 лв за хвърчила.Тия ни се подиграват най-нагло,а вие им се радвате.Ужас.Какво е нивото на "мат'ряла".

42

БРАВО ДИДИ!

преди 7 години

СТРАШЕН КМЕТ СИ , КАКЕ....!АМАН ОТ ТИЯ СОЦ-КОФЧЕЗИ ПО УЛИЦИТЕ.....!МАХАЙ ГИ ....!

41

До 34

преди 7 години

Как няма да купува Фъндъкова,нали освен,че е кмет,а тя е кмет защото с Боцко са семейни приятели и защото са от една партия,та поради тези две основни причини в общината се наливат средства от държавния бюджет за предизборна реклама на партията и лично на двете персони.Такова шетане,пазаруване на кило,ремонти и после ремонт на ремонтите само и само драгият зрител да бъде зарадван и да му се внуши колко много държавата мисли за него,колко е грижовен бащицата и колко е добре да гласувате за тях.

40

Anonimen

преди 7 години

Ако са толкова нови,колкото нови са и трамваите,които докараха от къде не знам,но са май 3-та употреба.Боядисали ги,пластмасовите странични кутии/не знам как точно се наричат/,но бяха спукани и си личи,че трамваите са много стари.А за автобусите,може и да са нови,но китайски.И като знаем китайските стоки колко са качествени и трайни,правете си сметка.

39

Анонимен

преди 7 години

А къде ще ги ремонтират когато се наложи? При такива мащабни поръчки последващите ремонти са доста важни, както и цената им.

38

Анонимен

преди 7 години

До европаЧехия, а не Полша. Все пак автобусите и тролейбусите са SKODA SOLARIUS!

37

Крум

преди 7 години

До Льо *** още нещо: би ли ми изпратил линк към страницата откъдето черпиш информация за цените на "чистак новите" автобуси Мерцедес. Ще бъде много интересно и за другите форумци.

36

eN-Vy

преди 7 години

Каква радост е това за вандалите....какво чупене и рушене ще има от агитките особено след мач като Левски - ЦСКА

35

В реда на нещата

преди 7 години

До тарикатиАко не щете старите софийски, си карайте тогава древните провинциални автобуси. Разбира се ако можете да си позволите, купете си нови. Дай боже да можете.

34

Анонимен

преди 7 години

До Ген полк ГадорянГусин генерал-полковник, донасям до Ваше знание, че в София шопи нема . сички са я от Пседерци, Тънкосерци, Горно и Долно ***, Ямбол, Ту-тулбухин, , Сюлиево, Миндя, Заножене, Краводер и откъде ли не. но шопи няма! Има и ерменци!

33

Анонимен

преди 7 години

Кметицата пак е изкарала някой лев, а след два месеца ще се окаже, че тези автобуси за нищо нестават. Всичко се прави за лични изгоди и вдигане на шум.

32

Анонимен

преди 7 години

Да и ядете сливата опикана на фандъкова

31

да , амЪ?

преди 7 години

До Мадуро от ВенецуелаПопитай цар Симон-две, СъселЪ , и Местан/Доган/.

30

Анонимен

преди 7 години

Ех, защо във всички градове няма кметове като Фандъкова...?София става все по-красива и модерна!Браво на кметицата!

29

Мадуро от Венецуела

преди 7 години

"Подменяме автобуси, които са на възраст над 30 години, каза пред журналисти кметът Фандъкова", цитирана от БТА. И сега къде е Другарят прокурор да попита Другарката "кмет" къде са амортизацийте след като материалната част се износва за 9-13 години....Май здраво се Краде......И като прибавим Ет_ниче_ското напрежение в транспорта, фъндъкова ще се моли да лежи в Български затвор.