57

boxer

преди 7 години

Не знам дали е тиранин или не, но наскоро си говорих с един тираджия. Беше седял в Узбекистан 10 дни за ремонт на "турбото", той ми каза, че не видял бедни и гладни хора, ровещи в кофите. Имало е ред и чистота по улиците, монтьорът в сервиза му е казал, че ако иска днес си тругва от работа и утре започва в друг сервиз...........е всяко нещо си има цена. Реална ли е цената, която заплати България за демокрацията и свобода на словото, всеки сам може да прецени.

56

Анонимен

преди 7 години

Борат ще поиска гражданство там и ще се кандидатира за президент.

55

Анонимен

преди 7 години

ако узбеките са умни ще бият шута на краварския фашизъм

54

Анонимен

преди 7 години

До 67Грешиш но и не е неочаквано. Да си свободен не е дар а желана необходимост. При теб не е желано. Явно за теб е достатъчно да си добре пазен, хранен с някаква помия но редовно а другото не ти е необходимо. Точно като едно прасе в *** ... или като затворник. Свободата е възможност да правиш собствените си избори. Никой не ти гарантира нищо. От теб зависи всичко. Ако работиш като хигиенист, ще вземаш и ниска заплата. Ако се квалифицираш, предприемчив си - ще печелиш.Просто е.

53

До Дядо Петко

преди 7 години

Не друже, нито тогава нито сега можехме да реализираме в пълна степен мечтите си - в първия случай поради идеологически причини, а във втория по финансови!Обществото винаги е било, е и ще бъде класово разделено. Без значение как ще се нарича. Факт!Остава илюзията, че нещо зависи от нас!Хм, чиста проба Манипулация!Уви!В крайна сметка, благоденствието на обществото винаги е зависело от Личноста заемаща ръководния пост!И да, демокрацията също е форма на диктатура!

52

Дядо Петко

преди 7 години

До До анонимен 65Ти да не искаш да кажеш, че при Тодор Живков сме си купували всичко каквото мечтаем?Да не си слънчясал приятелю?

51

До анонимен

преди 7 години

Имаше един диктатор казваше се Тодор Живков!Е, и той си замина!Та, сега - като се абстрахираме от комунистическата идеология - 25 год по-късно, ти и твоите близки, роднини и приятели, съседи и колеги, по-добре ли живеете?Мнозина ще кажят - да, но днес може да си купим всичко и може да говорим каквото си пожелаем".Добре, колко от вас реално имат фисансовата възможност да си купят това за което мечтаятИ "свободата на словото" което имаме може ли реално да повлияе и измени реалноста ни?

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Не може да сравняваш Узбекистан със САЩВ САЩ президента не седи на власт докато умре , не избива протестиращите срещу него и не си назначава родата за министри

49

Много стан

преди 7 години

Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Казахстан, Пакистан, Азърбейджан, Пимбинистан, Туркменистан, Кюрдистан....ай аман!

48

Анонимен

преди 7 години

До 60Путин е тиранинПутин изби хиляди невинни сирийски деца с руските бомбиПутин окупира Крим и части от Украйна, избивайки много хораПутин избива опозиционни лидери и журналисти в РусияПутин вече 17 години се обогатява от властта и не пуска кокала, докато рублата се срива и руския народ обеднява

47

Анонимен

преди 7 години

ТИРАНИН Я ,КАК НЯМА ДА Е ТИРАНИН . ПРЕДИ ГОДИНИ ИЗБИ ИСЛЯМИСТИТЕ И ИМ РАЗКАТА ФАМИЛИИТЕ В УЗБЕКИСТАН И ТОГАВА СТАНА ТИРАНИН .ВСЕКИ УПРАВНИК ОТ ОРИЕНТА И АЗИЯ КОЙТО СЕ БОРИ С РОЖБАТА НА КРАВАРИТЕ ИДИЛ И ИСЛАМИСТИТЕ Е ТИРАНИН . ТОЧКА.

46

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПутин не е тиранин

45

дц

преди 7 години

Тъй де, и Садам беше тиранин, и Кадафито...А, какъв е резултата след като бяха убити?Как живее гражданското населението на Ирак и Либия при "демокрацията"???Възможно ли е да настъхи хаос при борбата за власт, което ще рече - гражданска война с религиозен оттенък?В този географски район - без проблем!Както казват руснаците - "Поживм увидим!"

44

Анонимен

преди 7 години

До МишоБлагодаря,че ни осветли.Сигурен съм,че ти както и много труженици на форумния фронт си наясно със свръхсекретните стайни на САЩ и ня олигархията като цяло.Неща за които ззнаят 2 или 3 човека и за които ако стане теч се убива.Обаче ти ти ги знаеш тези неща.Не си *** като американците.Много си умен,ама както е писал колегата по-долу Рокфелери Ротшилд се организирали заговор срещу теб.

43

Анонимен

преди 7 години

До Мишо Какво се занимаш с тия сорос...оиди да им обясняваш.На тях им е промит мозъка.Искат западен начин на живот-пари,коли,GSM-ми и т.н Не знаят истински стойностните неща.Да работиш за родину,ей така за една идея.Да си мислиш за Путин,да го съзерцаваш...Оооох отивам в бяната.Един час няма да ме има

42

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатaТочно така е.Евреите,масоните,рептилите,фашистите,капиталистите,Рокфелер и Ротшилд ни мразят,мразят и лично мен,както и пишещите тук.Защото ние българите трябва да управляваме света,защото сме най-големите пиячи,биячи и еб..ачи./За работа не ме търси/Завиждат на всички нас и на мен конкретно и затова ни правят мизерии.

41

Анонимен

преди 7 години

Узбекистан е президентска република с действащ парламент и четири партийни сили. Не можеш да наричаш Каримов "диктатор" само защото Конституцията му е отредила правото да е президент в президентска република. Нека да припомня, че и САЩ е президентска република. Обама тиранин ли е? Управлението му режим на диктатура ли е?

40

дано

преди 7 години

Да се надяваме че Русия няма да разреши поредната касапница......

39

Мишо

преди 7 години

Жал ме е за хората, които живеят в Матрицата САЩ.Те дори не знаят, че нямат избор и живеят като в кафез.

38

Анонимен

преди 7 години

"Западните изследователи, журналисти и политици, съзрели в Каримов безмилостен диктатор, нямат представа, че в страната изобщо не може да се говори за никакво гражданско общество или многопартийна система."В Узбекистан има 4 партии, което е 2 пъти повече отколкото в САЩ. Западните изследователи да изследват този феномен.