21

.

преди 7 години

Интересен факт е , че африканците по-добре познават вкуса на истинското българско сирене и кисело мляко от всеки един от нас роден след 89-та година. Иначе тия дето посолствата им предлагат работа са все от нашите , знам защото , когато аз търсех работа в посолство като преводач се оказа , че трябва да съм член на адвокатска колегия , да имам собствена фирма призната от не знам си кой и т.н. , докато тия вътре знаеха само български. Е поне не лъже клиентите си.

20

#

преди 7 години

Който иска да създава дом или да търси работа в чужбина, да знае - ако не е успял тук, то шанса да успее там е даже по-малък!Единствено заради деца - да живеят в среда, където не силикон, екстеншън, батки и черни джиБове се смята за "големия успех".Лично мнение - живи и здрави!

19

ODESSA

преди 7 години

Що имотите са по евтини остсава за въобръжението..

18

ODESSA

преди 7 години

Доколкото си чувал не означава какво си виждал. Това е най ужасното място на планетата. Без майтап...

17

Гуфи

преди 7 години

ЮАР между другото е една доста интересна дестинация. Там цените на всичко са почти като в България (дори имотите са по-евтини), а заплатите са почти двойни на нашите. Времето е винаги хубаво, море - колкото искаш, а в големи градове си има достатъчно квартали където белите си живеят на спокойствие и проблемът с черните реално не съществува в тях. А доколкото съм чувал генерално черните не закачат чужденци, че тогава полицията наказва жестоко.Та браво и на сънародника, че е намерил ниша чак там.

16

Африканка

преди 7 години

Способния човек успява дори на краят на света, а хейтарите само могат да завиждат! Сиренето му е най - вкусното и без добавени химии.

15

До Берлин от Смуки

преди 7 години

Мисли си баце,че у Германията има нещо истинско! ;)

14

Браво

преди 7 години

Браво на човека, работлив е и е успял !

13

до 10

преди 7 години

Явно от тогава даже не си чел новини за ЮАР. В момента в който белите решиха да направят черните равнопоставени в управлението на страната нещата тръгнаха на долу, а когато белите изцяло се изтеглиха нещата станаха трагични.Никога не съм ходил там, но имам доста приятели там и с интерес следя как се развиват нещата.

12

Анонимен

преди 7 години

Много антибъларска незаслужена пропаганда тук...обиден съм от тези анти български омразници тук....наи вероятно спонсорирани от сорос пионки.

11

Берлин

преди 7 години

Най-трагично е, че най-хубавото българско саламурено сирене, което съм ял някога, го купувам в Германия. Жалко но факт.

10

Валка

преди 7 години

Тази година през март и април бях в Калифорния.Купувахме българско кисело мляко направено в стъклени буркани и произведени в Тексас.Такова вкусно кисело мляко не бях яла от детството си.Имаше всички полезни български бактерии.

9

Ф.С.В

преди 7 години

1995 г бях в ЮАР - имаха огромна икономика - произвеждаха всякакви цигари и то табакери (хартиени) всякакви уйскита и бира (HOLSTEN AMSTEL CASTLE) Имаха американски компании продаващи златни накити и диаманти -дрехите им бяха от големи марки - ЮАР е икономиката на АФРИКА- да не говорим за самолетната им компания и трите града - Претория Йоханесбург и Кейптаун-Този човек е успял по някакъв начин да създаде нещо малко и собствено -за него БГ е безмислица поради корупцията и бизнес свързан с партии

8

Анонимен

преди 7 години

с българските продукти и традиции можем да печелим навсякъде по света ,само не и тук,тук даже продуктите не са истински,почти всеки производител у нас ги прави с цел да забогатее а не да следва традиции и качество

7

Анонимен

преди 7 години

В тоя форум има психично болни наопаки мислещи биологични единици

6

ODESSA

преди 7 години

Страхливец

5

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAНяма да се бием. Руското сирене е най-добро.

4

Анонимен

преди 7 години

И в България сиренето е хубаво.Особено това с надпис "БДС".Вярно малко е скъпичко ама си заслужава.

3

Анонимен

преди 7 години

Обмисля ли износ за България? :)

2

Анонимен

преди 7 години

И е доста вероятно това сирене да е по-качествено от това, което се произвежда тук...