22

Анонимен

преди 7 години

А в шарли ебдо какво пишат

21

Анонимен

преди 7 години

A aз не разбирам смисъла - на плаж, ама увит с чаршаф? Ами тогава *** на някой кей или на някое пристанище, щом няма да влизаш във водата.А да се влиза във водата с тия чаршафи си е чист опит за самоубийство.Така че - зачалмени на плажа - не, няма логика и не бива да се позволява.

20

do 19

преди 7 години

Че жена ми си ходи по монокини на плажа редовно. Чат пат при възможност ходим и на нудистки плажове. Виж обаче ако се забули или забради - ей тогава ще стане гадно и ще има разправии. Не че ще го направи де.

19

Анонимен

преди 7 години

Малко е нелепо човек който не знае как се пише забра"Т"ка да обвинява други в невежество.

18

Анонимен

преди 7 години

В Европа всеки би трябвало да има свобода на начина си на обличане. Иначе по нищо не се различаваме от тия по които плюем

17

до 21

преди 7 години

По-вероятно и приятно е дъщеря му и жена му да отидат на плаж без горнище отколкото като спарени пингвини. Така е в Европа. Има и нудистки плажове.

16

До 19

преди 7 години

Пусни майка си, жена си и дъщеря си с голи гърди по улиците, ако си жена тръгни и ти така и ще разбереш бързо на какво са символ.

15

Изтриха и това педи

преди 7 години

Абе пусни си жената и дъщерите голи по улиците и разправяй, че са французойки.

14

по темата

преди 7 години

Не знам на какво са символ разголените женски гърди ама забратката си е символ на теторизма и невежеството и за това всеки нормален се разграничава а от Бурките направо се отвращавам.

13

да

преди 7 години

френската историчка щом обяснява, че е алегория, да обясни на мюслитата да не се дразнят.

12

Анонимен

преди 7 години

Разголените женски гърди са само символ на една древна професия.

11

Разбирачев

преди 7 години

Какво им е работа на британските медии да се ядът с френските буркини.След звучния шамар на Оланд по амбициите за световно господство на англофоните Франция се изравнява с Русия в сипенето на огън и жупел.Премиера Валс бил ***??? А Камерън дето си направи харакири с Брекзита е много умен - нали!Дали ще се носят буркини или не си е дело на местните власти. В Англия всички би трябваро да носят буркини,особенно т.н.туристки в Слънчака.Господ като е раздавал красотата на албиона пак е било мъгла

10

Анонимен

преди 7 години

Според лондонския "Гардиън" това сравнение на Валс е посрещнато доста скептично и е предизвикало много критики....za naglo-saksite znaem...,ako bese spomenal za gol muzki dir_ik...stiaha da rukopliaskat v nesviast...Tuk se cudiat, zasto zenite na naglo-saksite izglezdat kato mutirali..., muz li e, ne e li...Ami ako ne mutirat...nikoi ostrovitianin niama da im oburne vnimanie...:))

9

Анонимен

преди 7 години

Тази Матилде Ларер два пъти я споменавате в статията г-жо Василева с драгия ни "Индипендънт"

8

Анонимен

преди 7 години

Тази ***, която приижда от Азия и Африка, с голи цици ли ще я приемате?

7

не е лесо

преди 7 години

Великия руски мъж пие евтина водка и гледа от високо.Жена му е на запад и върти дудудки да изкара някое евро.Президента му е отворил няколко военни фронта и му треперят *** Европа да не спре да му купува газа че тогава всичко свършва,а държавата в Европа с най много мюсулмани и най голяма джамия е Русия.

6

Европейска жена

преди 7 години

Според мен всяка жена,която защитава ценностите на ислямската религия е редно да се застави да поживее сред тези които я изповядват. Минете по Симеон и вижте забрадките как си шушукат и с каква злоба гледат непокритите,недебели и несмърдящи жени.

5

Турчина Мехмед

преди 7 години

Тоя Валс танцува последен валс. А не бе

4

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да символизира Мариана, на мен голите й гърди ми харесват, а забрадките - не! Като искат да си ги носят, да си се връщат в Близкия изток и да си седят там. Забрадени.

3

мда

преди 7 години

Аз си мисля че трябва да стане задължително всички да са с разголена гръд :) Сега майтапа настрана: наистина свободата им е поставена на карта а те дори не го осъзнават. Разни феминистки се стараят да направят на пък на един мъж и с това помагат на най консервативната и дискриминационна религия в света да се налага... и това ако не е безумие не знам...