23

Нина

преди 7 години

Прекрасно дете! Дано има късмет в по-нататъшния си живот и добри хора, които да му се радват и да го отгледат. Расти умен и щастлив, Енчо!

22

Горан

преди 7 години

Аз, въпреки че съм мъж, ще кажа, че много отдавна не съм виждал такъв малък сладур! Въобще не мога да си представя кой би могъл да си помисли да го остави някъде си!

21

МАЙНА

преди 7 години

Що за твар тряя да си , та да зарежеш такъв готин малък чиляк някъде си?НЕНОРМАЛНИЦИ

20

майка

преди 7 години

Нормалната жена има заложени майчински чувства.Не всички жени ги имат обаче.Жалко за тях,не знаят какво губят.Дано детенцето има късмет да попадне при свестни хора.Да го обичат,да му се радват и да го отгледат като му дадат старт в живота.Късмет юначе!

19

до 9 милиционер

преди 7 години

Да така е. Тогава имаше повече доносници.отколкото мислещи хора. До 11~а може би това е твоят шанс за щастие

18

Родител

преди 7 години

Не искам в никакъв случай да го урочасам, но отдавна не бях виждал толкова красиво дете. То е просто бонбон! Дано да си намери късмета!

17

Анонимен

преди 7 години

ПРЕКРАСНО ДЕТЕ!!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЖЕНАТА КОЯТО ГО Е ОСТАВИЛА НЕ Е НОСИЛА НИКАКВА ЧАНТА СЪС НЕЯ А ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ Е ПО-ВЕРОЯТНО ДА Е КРАДЕНО А РОДИТЕЛИТЕ МУ ДА СА ГИ УБИЛИ :(БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ТОВА БЯЛО ДЕТЕ ЩЕ БЪДЕ ДАДЕНО НА НЯКОЙ БЛИЗЪК ДО УПРАВЛЯВАЩАТА ХУНТА ВСЕ ПАК КАЧЕСТВОТО СИ Е КАЧЕСТВО!

16

mimi

преди 7 години

Това е приемно семейство, не е осиновено още. И то доколкото разбрах от друг сайт е професионално приемно семейство, което го взема да го гледа сигурно с още 2-3 деца за пари.Така че не се радвайте толкова.

15

Анонимен

преди 7 години

Каква хубава душичка! Дано има късмет занапред!

14

Мнение

преди 7 години

Детето е преродения Митьо очите. Със сигурност ще има късмет в живата....

13

Анонимен

преди 7 години

Що за *** трябва да си за да зарежеш тази малка беззащитна прелест на стълбите? Потресен съм от дъното на душата си.

12

милиция

преди 7 години

Имаше подобен случай на времето в НРБ 70те! Телце до казан за *** недоносено и вероятно родено с аборт незаконен! Партииния взе присьрце нещата! На следващият ден във всички гимназии в окръга в лекарските кабинети имаше съдебни лекари и милиционер отпред а ученичките строени!Няма смисъл да казвам че ученичката,доктора и родителите и бяха бързо изправени пред правосъдието!!!

11

Анонимен

преди 7 години

С какво сърце тази "майка" остави това прекрасно ангелче на улицата.

10

Орисник

преди 7 години

Енчо, най-после Господ те сподоби с истински баща и майка, като пораснеш, да издириш биологичните си "родители" и да им се изхрачиш в лицето. А за тези бъди най-добрия син! Късмет в ***ания живот, малко човече!

9

Анонимен

преди 7 години

Явно е родено с късмет,вече има семейство и дом! Прекрасен е.. Живо и здравичко да е и Господ да го пази! А какви са родителите му,няма значение, и да ги търсят или не, вече е там където трябва.

8

Аз

преди 7 години

"... момченцето бе намерено на Еньовден и по силата на календара е преценено, че би следвало да се кръсти Йоан ..."А някои с години чакаме да се сдобием с дете и обикаляме лекари, билкари ...

7

sofeto

преди 7 години

Хубавец, здраве и късмет!

6

милиция

преди 7 години

В Тошовата България биолог. родители щяха да бъдат задържани за срок от най-много един работен ден на НМ!

5

Анонимен

преди 7 години

Още от малко си личи одухотворената физиономия. Дано стане Човек!

4

До №6

преди 7 години

Откъде толкоз сиво в-во у нашата полиция? Пък и най-добре за детето е да спрат да търсят коя е "майката". Да е живо и здраво то и новото му семейство.