7

Ааа

преди 7 години

Другаде пише, че било бус, а тук - джип. Преписвачите-некадърници - разберете се най-накрая какво е. И да преписвате правилно не можете.

6

Анонимен

преди 7 години

какво ще изясняват на това кой е виновен???да видим от страна 1- кола без Го, номера, абсолютно незаконно в движение. Бонус не правоспособен водач.от страна 2, бакшишчо , не пил, с регистрация, с платени данъци и с книжка.няма значение как е станало, страна 1 е виновна.Ама явно страна 1 освен глобата 2х200лв е намерила други хартиени доказателства, че вероятно те са невинни, а бакшиша не представил хартиени доказателства е виновен.

5

Анонимен

преди 7 години

Надявам се, тези 200лв са освен всички други глоби. Журналисти некадърни, уточнете!

4

Темида

преди 7 години

200лв.

3

Анонимен

преди 7 години

Тати в коя кръчма е бил и дее блеял

2

Гладен редактор

преди 7 години

Как така глобени с по 200 лева? Ами за ГО че нямат - още 400 лева, за тоа че колата няма рег. номера - още 300 лева. Защо тези глоби не са наложени а ги глобили с по 200 лева и двамата? Питам, защо??? Че и аз да си свалям номерата, да не плащам гражданска и като ме спрат няма да ме глобяват. Че супер, за кво досега плащах ГО, като може и да не плащам... явно.

1

Коце кмета

преди 7 години

С по 200 лв? Че то по-евтино така, отколкото да плащаш за номера, застраховки, данък, преглед, сВинетка и една камара други тъпотии!