19

Анонимен

преди 7 години

Срещу КНДР да тичате, няма как да ги стигнете. Едно хубаво има в РБ днес, това е, че хората не осъзнават колко са зле и каква трагедия ги чака в близките години. Иначе ще има масови самозапалвания и дружни скокове от високите етажи.И една утеха - да гризат подметките на КНДР, но дали това носи спокойствие , е отделна тема.

18

Анонимен

преди 7 години

Особеност на правосъдната система на КНДР е личната отговорност на основния престъпник. Обикновено организаторът на престъплението/антидържавно или икономическо/ се наказва със смърт, докато съучастниците му получават леки присъди - в смисъл те са били подведени, това смекчава вината им. За битова престъпност или бежански нашествия там не може да става и дума. Наркотици, проституция, хулиганство са непознати за КНДР. Както и данъци - премахнати още 70-те години.

17

В

преди 7 години

Турция в момента по затворите сигурно се избиват стотици противници на Ердоган,но всеки се прави,че такова животно нЕма.По-верноподанически е да плюем по Северна Корея!

16

Екзекуторников

преди 7 години

Този път няма пояснение дали с оръдие,ракета или торпедо е екзекуцията.У нас МС, НС,ги морят чрез ЗАДАВЯНЕ(от крадливост),но те са от Мелмак и имат седем стомаха-т.е. неунищожими.Депутатите пък ги трепят с почивки.Кредитния бизнес мре от далавера.Чат-пат се гърми.Братска Турция я разкатават от митинги и който не скандира в затвора отмира.ЕС плаче за осеменители.US сее войни и ще жъне...Всъщност и двете Кореи са с недостижими от нас показатели и тяхното обединение е най-големия СТРАХ!!!

15

Гошко

преди 7 години

Пичове не всичко, което хвърчи се яде, не всичко, което пишат медиите е истина. Особено, когато се плюе по Северна Корея, Русия, Китай и други "неприятели" на "Умиротворители от Алианса", поставяйте всичко под съмнение. Как пък един път, не се написа нещо негативно срещу сащ...

14

Анонимен

преди 7 години

Иначе казано Ким има много работа да свърши още ! Всички комунистически деятели от най малкият до най големият са на дневен ред. Като изчисти страната от проказата и остане само той - да си направи харакири и да остави корейският народ да оцелее като се обедини !

13

До хибридния трол

преди 7 години

Дузината медали се оказват 7 на брой-два златни, три сребърни и два бронзови. Това им отрежда незавидното 34 място в класирането.Братята им от юг са на 8 място с 21 медала-9 златни, 3 сребърни и 9 бронзови.Сами направете сравнениетоДузината се състои от 12 броя.

12

Хибридни войни

преди 7 години

Тоталитарно гладуваща КНДР/така пишат жур-нал.ята по свободната преса по цял свят/ на ОИ в Рио спечели дузина медали - златни, сребърни, бронзови. Цъфтяща и прецъфтяваща РБ се изложи с три медала, без злато.Каква я мислехме, каква излезе. Хибридната война на ФАЩ и ко срещу комунистите от Севера даде неочаквани резултати - спътник в космос, балистични ракети с термоядрени бойни глави от подводници, самостоятелна АЕЦ, най-добрите хакери в света и ред върховни технологии/не говорим за смартфони и

11

Анонимен

преди 7 години

До ПиночетАми отивай там, като много ти харесва!

10

Анонимен

преди 7 години

До ПиночетНе пуши повече некачествена трева!

9

Пиночет

преди 7 години

Ей такъв един трябва тук у нас. Как бързо ще въведе ред. Само не знам дали ще остане някой жив от парламента и правителството............

8

Лллл

преди 7 години

До АнонименМарката е "Кимчен - тринитрон" ....:)

7

Анонимен

преди 7 години

Двама изпратени в провинцията на село.Ей ся им се отдели волът като ги впрегнат пред ралото да орът.

6

Анонимен

преди 7 години

Обаче никой заспал, забелязахте ли?

5

Hose

преди 7 години

Глупости на търкалета.....

4

Онуфри

преди 7 години

до BURZUMВъобще не е смешно бе, братле...

3

Ким

преди 7 години

Един в дъното не се смее! Да се екзекутира!

2

BURZUM

преди 7 години

"Подложен на революционни мерки" хахахахах.......кефят ме тия.....това си е милионен социален експеримент...социална лаборатория... само не знам социолози имат ли?

1

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли каква марка е телевизорът който гледа вождът на снимката. Искам да си купя такъв.