48

От дементния електор

преди 7 години

До Анонимен 45Защо не си устроим едно публично състезание в МЕНСА? Който падне се над-упва пред Народното събрание за един здрав ритник. Публично!

47

Уикипедия казва

преди 7 години

До Военните-много умниГен.Радев е: Летец-пилот I-ви клас. Летателен стаж на L-29, L-39 и изтребители УТИМиг-15, Миг-17, Миг-21, Миг-29. Опознавателни полети на изтребители F-15, F-16, F/A-18 Hornet, Eurofighter Typhoon, SAAB Gripen.Пролетени над 1400 часа.През 2014 г. организира авиационно шоу Това сме ние! и лично изпълнява с Миг-29 фигурите от висшия пилотаж Камбана и КобраА ти кой си? Какво можеш? Някога рискувал ли си живота си? Как си с английския? Бил ли си някога пър

46

Уикипедия казва

преди 7 години

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж Максуел, САЩ магистър Стратегически проучвания

45

Уикипедия казва

преди 7 години

До Военните-много умниПрез 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс Максуел, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия ВА Г. С. Раковски, където завършва като първенец випуска. Доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата п

44

до 41

преди 7 години

Като видя Плевнелиев ме е срам че съм Българин.

43

до 41

преди 7 години

Гафове ли?. Та той самият е гаф на природата и на ГЕРБ.

42

антиседераст

преди 7 години

Напред бате Серго. " нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта, ние сме на всеки километър от тук до края на света"...

41

Анонимен

преди 7 години

Срам за Ламбо! СРАМ СРАМ СРАМ !!!

40

?!?

преди 7 години

С тия номиниранки с тия, с ония само да сме в медиите. Хубаво, няма лоша реклама, ама по- лошо от простотията ви наистина няма!

39

ПАзете народа

преди 7 години

Радев да избягва д а слага очила >Сатанисти ползват очилата за увреждане напред на всичко живо и мъртво..За пет минути клип по телевизията ще увреди милиони трайно

38

Анонимен

преди 7 години

Какъв е този цирк-инициативен комитет? Генерала е предложен от НС на БСП! Това пак ще да е нещо предназначено за дементния електорат.

37

Брадван

преди 7 години

Сега Корнеюлийка пак ли ще му избере вицето или ще оставя генерала да реши кой става и кой не?

36

Право куме в Очи

преди 7 години

До АнонименСнощи по ТV чух, че Ламбо, обичал мъже!?Да пази Господ, аз съм на неговите години, но все още обичам ЖЕНИ.

35

До 30

преди 7 години

И какви бяха гафовете на Плевналиев?Кажи да ги научим и ние?Че каза на руснаците да си гледат тяхната работа - това гаф ли е?Че комунизма е нещо лошо и трябва младите да го знаят - това лошо ли е?

34

Анонимен

преди 7 години

Да му купят и една червена риза или може би целта е бабите от СДС да се излъжат заради синия цвят на ризата и да гласуват за червения кандидат за президент! Голям замисъл ако е такава целта!

33

100%

преди 7 години

Герб за 15-ти пореден път ще изкла.тят столетницата! Горд съм, че с моя глас и аз ще помогна това да се случи!

32

до 34

преди 7 години

Сегашните първи мъже имат едни семейства мани бегай.

31

еделвайс

преди 7 години

Мдааааа........ Плюенето започна...... Само че плаващите са застанали срещу вятъра! Както и да е. Това ще е човекът-президент, колкото и да не им се иска на някои. Само ако изборите са честни. !!!!!!!! Според мен ГЕРБ пази зад завесата една личност, която няма да е печеливша. Елена Поптодорова. Кристалина Георгиева ще се само предложи. Тя също няма да е печеливша. Фандъкова ще си я пазят за София. Послушна е, а това е много важно. София е столица!!!....Изборите ще са интересни. Дано са честни!!

30

Анонимен

преди 7 години

БСП нямат никакъв шанс с тоя ***! А и явно е доста нечистоплътен, защото тая риза не я сваля от гърба си още от първото му появяване по медиите. Да вземат БСП да му купят поне още една риза на човека да не се излагат тия скръндзи или пак някой партиен член им открадна парите от партийната каса!

29

Анонимен

преди 7 години

Тоз глава на семейство не е успял да стане държавен глава ще става! Стига глупости другари!