23

Чичо Сам

преди 7 години

Печалбите на Apple съставляват 1,25% от БВП на САЩ, няма да ги оставят в калта

22

Холивуд

преди 7 години

Читовници срещу корпоративни акули. Хичкок ряпа да яде

21

Фен

преди 7 години

Аз ще съм един от първите които ще си купят новият айфон 7.

20

Анонимен

преди 7 години

Е ба ти демокрацията, е ба ти капитализма!!!

19

42

преди 7 години

До БожилЗлатото ни е било изнесено по еврейска заповед още през 1919 за САЩ срещу два кораба с развалено зърно за гладуваща България.

18

Dacvai

преди 7 години

Айде подкарвайте ги наред сега Фейсбук, Гугъл шаро паро малко, Че и на Европата и требе пара. Я какви хитри маскарини се появили с 0.05% данък. На батко умниците те. Та те ябълките на пазара с по голям данък бре. А тоя Стив, късно умре ти човеко, по рано требваше

17

show me the money

преди 7 години

IT комунизма се отлага за незнам кой си път от Правец та до Корк за всичкуту ит специалисти на балатума чакащи пейчекаси, барабойко ще ви построй ябълкова градина само още един два мандата и вервайте.

16

Божил

преди 7 години

Ако бе поне малко патриот,и най-големия русофил щеше всеки ден да кълне Путин и да го пустосва заради това,че не казва на "македонците" как Русия помагаше на сърбите за тяхното насилствено помакедончване след 1946 г. а лъже и монголците,че Кирилицата била написана от руснаци!

15

Хейтър Тролев

преди 7 години

Първо ни грабят с цените - в САЩ 399$ ,в Европа 459? за един и същи модел ,и после не плащат и данък печалба. А аз плащам 20% ДДС върху стоки от първа необходимост , за да запълвам бюджета. Затова и си карам с една нокия от 8 години.

14

Божил

преди 7 години

Идва ред Путин да ни върне 25-те тона злато,които Червената армия ни отмъкна през 1944 г.

13

Горан

преди 7 години

Тоя ЕС наводни света с китайски стоки! Заради техните щуротии всички големи компании си изнесоха производствата в Китай! Тоя не предлага никакви облекчения, а само тежки задължения!

12

Горан

преди 7 години

Всичко си е легално, договорките са напълно законни, и нямам идея с какъв акъл зелките от Брюксел се опитват да си налагат данъчните политики навсякъде. Още повече, че Apple е американска компания и е нормално да не се договарят по европейските догми. Пък и не виждам проблем, щом са се договорили с правителствата на Ирландия. Не виждам как си въобразяват, че ще им измъкнат толкова пари. Епъл имат пари, ама не ги дават току-така.

11

Анонимен

преди 7 години

Сега остава ЕК да подгони България да си прибере парите от американските марици.

10

Striker

преди 7 години

Брюкселското зеле нещо се е объркало. Дори и да са прави, еврочиновниците по никакъв начин няма да измъкнат толкова от Апъл. Тези имат пари да купят половин Европа, не са СоцВАГЕн

9

Dublin

преди 7 години

Брюксел нареди на Ирландия да вземе ?13 млрд. от Apple...super, utre ste se redia pred centralata na Apple za moiat dial...,3 milionna cast ot 15 miliarda...;))

8

Оху

преди 7 години

Е,ЩОМ БОГАТЕЕНЕТО МОЖЕЛО ДА СТАВА ПО НАРЕЖДАНЕ,НЕКА НАРЕДИ И НА НАС ДА ВЗЕМЕМ ПОНЕ 9 МИЛИАРДА,ПЪК ЩЕ ОСТАНЕ НЕЩИЧКО И ЗА НЕГО :))

7

APPLE FAN

преди 7 години

Обожавам айпада си, най-доброто нещо, което съм купувала в скоро време. Много повече, отколкото очакваш. Ако сега трябва да плащат 12% данък за Европа при 0,05 досега, колко ще поскъпне следващата модификация?

6

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен 4При нас такива неща не се случват, тъй като такива големи компании не идват, че да сключваме с тях споразумения за данъчни облекчения. Ще ни се, ама без независим съд, никой не се чувства сигурен за парите си и само държим данъците ниски, от което страдат социалните ни услуги и няма пари за пенсии и здраве

5

Анонимен

преди 7 години

4, нищо не разбираш! Ирландия ще обжалва решението и няма да иска да и платят данъците, защотото така привличат големи инвеститори! Ако Епъл трябваше да платят нормален данък, нямаше да регистрират европейския си филиал в Ирландия.

4

Берлин

преди 7 години

Медец. :)))