31

Анонимен

преди 7 години

тя цялата територия е едно голямо безумие

30

fesa

преди 7 години

До 69Глупчо,защо си мислиш,че всички инвалиди в количка са парализирани от кръста надолу?Има хора които сами си свалят количките от колата и се придвижват после по тротоара.Възрастна жена 40кг как да качи 100кг си съпруг инвалид ако е онези тежки акумулаторни коли.Те местата са направени май за точно за инвалиди като теб.

29

Мдааа

преди 7 години

Старшината:-Вие почвайте да копаете тук - аз ще ида да питам къде трябва...

28

Крадливи герберасти

преди 7 години

Данчето взе парата и каза: Шъ видим!

27

Анонимен

преди 7 години

Добре, места за паркиране на инвалиди, с физически ограничения за инвалиди - не е като да не можем да очакваме това от общината. Ама що ми се струва, че въпросните места така са надраскани на платното, че заемат 2/3 от лентата за движение? Уважаеми представители на СО, велоалеите не се драскат с боя на съществуващото платно, а се предвиждат и строят като отделни ленти за движение. Щото по тоя начин, за да ги вместите, орязвате габарита на пътното платно и създавате предпоставки за смъртни случа

26

Анонимен

преди 7 години

Кметицата толкова си може горката. Всичко е сбъркано вече в София.

25

Анонимен

преди 7 години

Има основен инфраструктурен проблем, който не е на фирмата изпълнител а на ОБЩИНАТА. Не може да изрежеш съществуващо автомобилно платно, за да направиш велоалея, както нелепо се е получило на светофара посока ЮП!Да не говорим че това се прави с бордюр, а не с колчета, които ще отлетят оше на втората седмица!

24

77777

преди 7 години

Фандъкова му работа ....

23

Анонимен

преди 7 години

Всичко е по проект, днес спира инвалид, блъска го кола на улицата и един проблем за държавата по-малко.Ако е оборотно мястото ще се пусне и за пенсионери, че тежат на бюджета всичките и не остава за крадене....

22

ined

преди 7 години

Нарочно има препятствия за не се намърда някой обикновен инвалид - тея места само за мозъчни инвалиди да си спират джиповете

21

Ромски ГЕРБ

преди 7 години

Данчето може и да няма време, да е кандидат-президент, но по- важното е, че освен време, очевидно няма и акъл. Цялата й работа е като това безобразие на снимката.

20

69

преди 7 години

До fesaми ще го качат бееее...Ти да не си мислиш, че парализиран от кръста надолу ще дойде с МПС, ще паркира сам и ще се откаже да слезе, защото няма кос на тротоара?!?

19

Цецо

преди 7 години

Лесно могат да решат проблема, мисля, махат бордюрите и пренареждат тротоарните плочки по-ниско с лек наклон към пътя...

18

Анонимен

преди 7 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ИНВАЛИДИТЕ.

17

fesa

преди 7 години

До 69а на тротоара как ще се качи бе ?

16

69

преди 7 години

и какъв е проблема - в дясно колчета са достатъчно ниски, за да може да се отвори врата на кола. Или може би някой смята, че инвалида ще слезе директно с инвалидната количка?

15

Поп-фолк политик

преди 7 години

Сега, само защото не е имало къде другаде да пльоснат велоалеята и инвалидните места, там от две платна е останало едно. Т.е. след ремонта на булеварда се е получила нова ТАПА, която ще предизвиква поредното задръстване.

14

Мартин

преди 7 години

Аз тук нищо нередно не виждам. Всички знаем кой се паркирва по тези места. Паркирва си "поршЪ" и с две бодри крачки се качва на тротоара " мозъчния инвалид", така че всичко тук е " нормално "

13

Парите са взети

преди 7 години

Нищо не може да се направи. Данчето взе парите и ги занесе на Тиквата. Колкото-толкова ! Глезотии сега...

12

Анонимен

преди 7 години

Аз викам да не го пипат, нека стане туристическа атракция. Това е уникално, сигурно в световен мащаб няма подобно нещо. Ще идват хората да се дзверят, а Данчето да седи отстрани и да къса билетите.