46

КНДР велика сила

преди 7 години

Имат зенитки, стрелят. Имат и ракети с термоядрени бойни глави на подводници - ето го проблемът на "свободния свят". КНДР е най-независимата свободна страна, тук липсва напълно властта на олигарсите . Както е в САЩ, Русия, ЕС и 90% от света. Няма СБ, МВФ и пр. октоподи. 26 години глад - пълен разцвет. Дузина медали на ОИ в Рио - златни, сребърни, бронзови. А цъфнала и процъфтяла РБ - жалко мизерно представяне.Демокради, срещу КНДР да тичате, не може да ги стигнете.

45

bolbov

преди 7 години

Всичко е абсолютно вярно с изключение па оръжието.Не са били зенитни а блестични ракети които са паднали преди изстрелването

44

не човек а желязо

преди 7 години

на другарите болшивики *** рубладжии ей такъв лидер им трябва да им пръсне продажните пърдялници със зенитка

43

Анонимен

преди 7 години

Eкзекутирани със зенитна установка, да бяхте измислили нещо по достовернозенитната установка е за далечен бой , да не би да са ги закачили по стълбовете на съседното село и да ги обстрелват

42

Анонимен

преди 7 години

До шат на патката главаКим Чен Ън не е комунист. В КНДР няма комунисти. Идеологията там се казва ЧУЧХЕ и силно се отличава от комунистическата. Смени плочата!

41

шат на патката глава

преди 7 години

ей това е истински комунист не като бсп-милионерите

40

Анонимен

преди 7 години

вярвате ли на тая статия , защото аз не , преди няколко месеца беше писано че е разстрелян военният министър а то се оказало че даже го повишили и след един месец беше на чело на тяхна делегация в друга държава . СТИГА ПРОПАГАНДА , МОЛЯ СПРЕТЕ СЕ

39

Анонимен

преди 7 години

Вземе да му дадем малко чиновници, че то с лопата да ги ринеш. Хем ще олекне на бюджета. 70 процента са абсолютно излишни.

38

Анонимен

преди 7 години

САЩ защо искат да екзекутират Джулиан Асанж и Едуард Сноуден, че им се налага да се крият в Русия и в чужни посолства. Сноудън беше публикувал информация, че демократичното правителство на САЩ масово следи и подслушва населението. Нали сме демокрация такова, всеки има право да бъде информиран, защо САЩ искат да екзекутират Сноуден и Асанж които гарантират демократичните права на хората?

37

Анонимен

преди 7 години

За пълнота може да пуснет и видеото на севернокорейските деца от детската градина които пеят песничката "Умpи Америко, ние ще те изпепелим с нашите ядрени бомби!"

36

р

преди 7 години

Щом го казва южнокорейски вестник значи е МНООООГО вярно.

35

Анонимен

преди 7 години

За пълнота може да пуснет и видеото на севернокорейските деца от детската градина които пеят песничката "*** Америко, ние ще те изпепелим с нашите ядрени бомби!"

34

Въпрос?

преди 7 години

В най-демократичната страна на света Съединените американски щати извършват ли се екзекуции на хора? Мерси.

33

G

преди 7 години

Ако имаха нефт КРАВАРИТЕ отдавна да са им наложили демокрацията.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМного.

31

Анонимен

преди 7 години

До До 22 илич брежнев28Ти колко хора, които се препитават по кофите познаваш?

30

Анонимен

преди 7 години

Пак ли?

29

Анонимен

преди 7 години

"Според източник на изданието бившият министър на земеделието Хван Мин и висш чиновник в министерството на образованието на име Ли Йон Джин са били екзекутирани публично със зенитна установка. Екзекуцията е била извършена по личното нареждане на Ким Чен Ун в двора на Военната академия в Пхенян"Не знаех, че дворовете на военните академии са публични, особено пък в Северна Корея. Ще взема да отида в двора на военната академия в София или в Уест Поинт да си направя снимки, нали са публични.

28

rusnak

преди 7 години

Не е вярно. Разтрела не е бил със зенитка, а с балистичната ракета дето изпробваха наскоро! Та така.

27

Анонимен

преди 7 години

Ким се е самовривил? А, дано, ама надали...