12

Kucheto

преди 7 години

Da im slojat po edin golem chlen otzadi na dividitata

11

...

преди 7 години

Бре единствената ни надежда е, че тия ... индианци не щат да зимуват тука! *** така като чета не ги щат никъде!

10

Анонимен

преди 7 години

И в допълнение казан п'ача ,свински глави,който остане,добре дошъл!

9

Анонимен

преди 7 години

Кого лъжите бе, нити ще намерите виновниците, нито ще отказвате статут. Да не вземете да убидите някой ислямист или меркелист случайно

8

Анонимен

преди 7 години

"Ако се докаже, че има виновни за инцидента"българския демократичен съд - убий го нищо няма да докаже... демокрация, сиганисация пущай ромски мегахииииит аллелеллеейейлейелей ела ми го развееей

7

Анонимен

преди 7 години

Сръбската армия е на границата с България, пиле не може да прехвръкне. Нашата армия се охранва в Карлово, а прословутата ограда на границата тече ли тече.Поне да пуснат край телта стотина баскервилски кучета, ще свършат повече работа.

6

Анонимен

преди 7 години

АКО ВЪРНАТ ДВА-ТРИ САМОЛЕТА С АФГАНИСТАНЦИ В КАБУЛ И ГО ПОКАЖАТ ПО СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ, ДРУГИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ВЕЧЕ МЕРАК ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ЗНАЯТ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ В ИЗХОДНА ПОЗИЦИЯ.

5

Бхк говорителя

преди 7 години

Ако се докаже, че има виновни за инцидента, те могат да получат отказ за убежище.************Спокойно, няма да се окаже.Те са 800 невинни жертви,които в състояние на амок са хвърляли камъни заради несподелена любов с харманлийската полиция. Касае се за битов инцидент.

4

Анонимен

преди 7 години

все едно да уплашиш куче със салам те и без това живеят в страните си на палатки , пещери......

3

Анонимен

преди 7 години

Какъв отказ от убежище, бе? Я направо екстрадация и да ходят да се бият по родните си места. Не стига, че ги гледаме като писани яйца, че и проблеми създават. Един шут отзад и кой от къде е!

2

Анонимен

преди 7 години

Я, значи можело! Ха сега да видим и няколко други закона, отнасящи се до нарушителите на държавни граници.

1

смешници

преди 7 години

много ще стреснете талибаните с отказ от "убежище". Та нали те и без това няма да чакат нищо значещото ви разрешение. Палят гумите на север, те и не желаят да останат тук. Пълно беззаконие цари у нас, вместо виновните да отлежат в Сливенския.