10

ПотрЪбител

преди 7 години

Тя цялата държава е " на магия"

9

сиганин

преди 7 години

*** ,брат ми сме виновни.немаме пари и ни хранат и поят и ни гледат зимата децата бъгарете у болницата.да са живи и здрави да ни гледът па после шъ идем у германия.

8

Врачанин

преди 7 години

Крайно време е да се закрие северозападна България. След това и държавата.

7

Нед

преди 7 години

Във всеки голям град е така.Идете в спешното след 20:00 пълно е с цветнокожи знаят ,че нямат осигуровки ,а в спешното ще ги поемат без проблем.Нищо не плащат а ползват същите облаги като тия дето внасяме една камара пари всеки месец.

6

Анонимен

преди 7 години

Ердоган показа как се действа в такива случаи, фалит и продават болницата, докторите в затвора, вече да преценят по висшите там и смъртни присъди ако е нужно да се дадат.

5

Пуйката

преди 7 години

А аз като давам на всеки "преглед" по 30-40 лв. мислите ли ,че по-добре се отнасят с мене или правят качествен кадърен преглед ... ЕСТЕСТВЕНО ,че не лекарите са *** и само доят хората и ги вкарват в омагьосаните кръгове на ФАРМАЦИЯТА която им киха пък пари обратно на тях и ги държат на каишка . Отделно гробарските фирми си дават визитките на лекари пак и заедно поделят парите като някой пукне я естествено я лекаря спомогне за това !!! В БЪЛГАРИЯ има "скрит" ГЕНОЦИД и това е истината !

4

Анонимен

преди 7 години

Лекарите крадоха, крадоха и източваха, еми накрая парите свършват.

3

Психодиспансер

преди 7 години

Сега е време да се появи спасителя .......

2

според статията

преди 7 години

След като лекуват с магия какво друго да ги очаква!?

1

Кукуф

преди 7 години

Когато си свикнал да ползваш нещо безплатно в един момент откриваш че е свършило....