7

Митко Димитров

преди 7 години

Честит,юбилей Любо!Бъди все така непокорен! Желая ти много здраве и успехи! Треньора трябва да има респект пред футболистите,а ти го имаш,защото малцина имат твоите успехи! Много бързо те забравиха и сложиха този послушник Петев,защото им е удобен ! Загуба 2:7 не е загуба,защото е в контролен мач! Но бъди винаги с гордо вдигната глава,защото и твоето време ще дойде! Наздраве!

6

чичовото

преди 7 години

Да духнете супата идиотчета.

5

God

преди 7 години

Да е жив и здрав. В Испания го наричаха Ел Голеадор. Той е един от малкото чужденци, който е правил хеттрик на Реал Мадрид и е бил капитан на Атлетико Мадрид. Дано някога видим пак толкова успял български футболист.

4

Честито

преди 7 години

Да си жив и здрав, Любо! Да се радваш на внуци и правнуци! Постигнал успехите си във футбола с цената на много труд! Може да бъде пример за подражание на всички деца и юноши, решили да се реализират във футбола!

3

Анонимен

преди 7 години

Чичовото на 50?! Да е жив и здрав!

2

Анонимен

преди 7 години

Жалкия фраскач дали не трябваше да спомене ,че Пенев е Шампион на Испания с Атлетико и голмайстор на от95-96 сезон 95-96? А колко футболи имат повече мачове в Премиера от него???Това със супата важи специално за такива драскачи,плювачи и всякакъв вид вредители!

1

Анонимен

преди 7 години

Противоречива фигура в българския футбол, която някак успя да запази известно достойнство през годините. Честит юбилей и да е жив и здрав!