51

Анонимен

преди 7 години

Кой поръчва тези допитвания ...... и колко хора и къде са допитвани? Или пак ни подготвят психологически за подмяната на вота НАЕСЕН

50

Ееее..,

преди 7 години

Свалям шапка на коментарите:"наздраве" и "свинско със зеле"-за сега под 35 и 36.Вече рядко се срещат хора с чувство за хумор,но те все пак дават искрица надежда за промяна.

49

Един от Северозапада

преди 7 години

Не е важен летния рейтинг, важен е есенния. И дали ще спази обещанието си да се махне от властта, ако загуби изборите. Но, като го знам, че сутрин казва едно, на обяд се отмята, а вечер казва съвсем друго-не вярвам да се откаже. Откаже ли се-той е никой.Даже по две дузпи няма да му дават да бие, само и само да вкара гол.Каква трагедия...

48

Анонимен

преди 7 години

До Unufri Никой не задава този въпрос, откакто са измислени парите! Или ще кажеш, че това е борба на идеи!!! Хах!

47

Анонимен

преди 7 години

До мл"Маркет линкс-страхотно име." ---Така е, страхотно: "Пазарна връзка", whatever it means :)

46

Анонимен

преди 7 години

"Премиерът Бойко Борисов е с най-високия рейтинг сред политиците у нас."---Сред политиците - може. Но не и сред народа!Днесбегето, като четете коментарите, за да ги триете, отбелязвайте си и колко от тях са "одобрителни" за тиквата!

45

Анонимен

преди 7 години

Ценко Чоков е човека Боко ! Номинирай човечеца и да се приключва !

44

ЦСКА почина

преди 7 години

Държавата е мутренска свестния и добър човек не може да оцелее в България. Всичко се държи от мутри, банки, мобилни оператори, футболни клубове, нощни клубове, телевизии, кафе машини, лавки.

43

БАБА КУНА

преди 7 години

ТИЯ ОТ АГЕНЦИЯ "МАРКЕТ ЛИНКС" ИЛИ СА ХВАНАТИ ОТ ГОРАТА ИЛИ ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ ГЕРБ. НА ВСЕКИ НЕУТРАЛЕН ЧОВЕК МУ Е ЯСНО ЧЕ БОКИЧА ИМА ОДОБРЕНИЕТО НА 10 % ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КОИТО СЕ ПООХРАНИХА ПОКРАЙ ПАРТИЯТА НА МУТРИТЕ. ЯВНО НА ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ СОЦИОЛОЗИТЕ НАКОЛЕНКИТЕ ИМ СА ЛЮБИМ АТРИБУТ.

42

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА

преди 7 години

Неофициална подкрепа за ГЕРБ на предстоящите президентски избори срещу смени в кабинета и назначаване наподходящи министри. Това са част от тайните пазарлъци между управляващите ГЕРБ и опозиционната ДПС, научи Фрог от свои източници. До момента партията с почетен лидер Ахмед Доган мълчи по темата за президентските избори.Тайните договорки между ДПС и ГЕРБ не са чак такава изненада, след като уж опозиционната партия на Доган подкрепя и гласува заедно с управляващите по доста важни законопроект

41

анонимен

преди 7 години

Б.Борисов имал толкова % рейтинг -добре,а защо не пишете какъв е рейтинга на К.Нинова -тя виждате ли имала два пъти повече от електората на БСП ами дайте цифри -или просто не ви е угодно.ЗАЩО няма цифри срещу името на К.Нинова - искаме цифри иначе всичко е една платена манипулация.Коректна българска журналистика -няма що!!!!!!!

40

Unufri

преди 7 години

До потребител Истината:Ако отвориш протоколите на ЦИК за изборите, много лесно и бързо ще разбереш ромските махали за кой гласуват. Също така може да провериш и колко са хората в държавната администрация и как дори и всички да гласуват за ГЕРБ няма начин да надминат измислените от теб 20%.Но за това се иска малко акъл. Акъл братле, който не ти достига и затова повтаряш измислени мантри.Как става така, че партия в опозиция печели избори? Как става така, че печели 11-12 пъти подред?Мисли..

39

ДАА

преди 7 години

С БЛАГОСЛОВИЯТА НА БАЦЕ ТУРЦИ СА ИЗКУПЕЛИ 40% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,МАСОВО КУПУВАТ БОЛНИЦИ И ЛЕТИЩА,СЕГА ЩЕ ВЗЕМАТ И БЕЛЕНЕ А БОЙКОВИЯ ХЪБ ЩЕ СЕ ПЪЛНИ С РУСКИ ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ.ББ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

38

мл

преди 7 години

Маркет линкс-страхотно име. Колко ви платиха за наглата лъжа.

37

Хризантема

преди 7 години

До истината. Дълъг коментар, от който се вижда само колко си т.ъ.п. Нищо от това, което си написал, не е вярно, но голяма част от българите се осъзнаха за гадните манипулации на такива като теб след Костинброд и си гласуват за ГЕРБ. И сега ще бъде така - категорично.

36

Винету

преди 7 години

До 45 . Бойко е най-харесван, независимо от мнението на злобни и по-скоро завистливи като теб и разни подобни. И това е видно не толкова от социологическите проучвания (според такива като теб естествено поръчкови, защото не са им удобни, но това важи за всички), а от изборните резултати, където гласуват милиони и където Бойко мачка 10 години поред.

35

тръъъъъъъъътт

преди 7 години

Феса местан мразен, мразен ама цъфна при ердоган преди г-н квадратни ***! Нещо да кажете?

34

Истината

преди 7 години

ГЕРБ се е вкопала в държавната власт, а Калинките на ГЕРБ и семействата им ще гласуват за Тиквуня. Знаят, че без него ще бъдат изгонени обратно на село да пасат крави и телета. Това е оснавната част от "хората", които ще гласуват за ГРОБ. Като сложим купените римляни и на Цецо бусовете с бюлетинки.... може и да ги докарат до 20%. Лично аз съм решил - ще се гласува СРЕЩУ ГРОБ. Ако трябва и за фашисти, и за комунисти, и за Дявола ще гласувам, но СРЕЩУ ГРОБ.

33

Анонимен

преди 7 години

KAZHETE MI KADE PO SVETA MUTRA POZHARNIKAR E STANAL MINISTAR ? I SI NAPRAVETE SAMI IZVODITE

32

Боко е най-мразен

преди 7 години

50% рейтинг за Тиквун :) Това е брутално смешно :) Боко има 10-15% рейтинг и това го знае всяко дете!