9

A

преди 7 години

Това е много разпространено хоби в другите държави.

8

коко

преди 7 години

Той шъ намери гърнету сус златуту...Пуста алчност българска.А не е ли по-добре да бъде регламентирано търсенето както е в белите страни и намереното да остава в България?

7

До Евгени

преди 7 години

Да и колкото до кладенеца който е в моя двор съм го регистрирал и плащам данък.Но кой ще накара "бизнесмените милионери" да си плащат и те данъците?На всеки в БГ му е ясно, че държавата го краде и пак си трае,но това е друга тема.

6

До Евгени

преди 7 години

Да може би си прав.Но тук в БГ всеки си прави каквото поиска,особено властимащите.Това държава ли е? Питам аз и отговор не искам.

5

Евгени

преди 7 години

Според конституцията всичко което е до 6 метра дълбочина е собственост на собственика на парцела с изключение на ... описали са ги ама не ги помня ... монети злато и дрън дрън А водата в кладенеца ти да и тя е държавна и си длъжен да я регистрираш в басейнова дирекция и да ти сложат водомер първите 10 куб. м. са ти безплатни от държавата след това си ги плащаш. Казвам го само как е по закон ... иначе врата у поле :)

4

закон

преди 7 години

До До 2 За съжаление е точно така! Има и закон. Провери, даже и данък трябва да плащаш.

3

До 2

преди 7 години

Според теб и водата в кладенеца който е в моя двор трябва да е държавна.Така ли е?

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

При такива скъсани туристи, ще намерят кокъл от цар Македон.Веднага да сигнализират на другарката Бокова!

1

ДС

преди 7 години

А бе. Аз имам металотърсач и НЕ СЪМ ИМАНЯР. Ходя с него на село и гората. По ТВ грешно наричат всички ИМАНЯРИ. Купих си металотърсача от USA. На картината на опаковката е едно дете, което е намерило монета заровена в земята. Тук те изкарват престъпник. Истината е че закон няма. В ЕС е позволено - точка.