51

ksarax

преди 7 години

До Анонимен+1000000000Аман от изкукали

50

Анонимен

преди 7 години

Да, да, на мен на Глог ми прилича. Тази е скрита лимонка на бг мама. Там разбират от бебета до огнехвъргачки.Аз също съм родител, но не пуша и пия докато детето ми руши в парка, или налага нечие друго дете. Аман от изкукали майки.

49

До Черния

преди 7 години

22 калибър е.

48

Черния

преди 7 години

Ами 5.5 мм. е 20 калибър - като флоберката. За пример Илия Павлов го убиха с такъв куршум в сърцето. Струва около 30 ст.Извода: Ако ще да си най - големия милионер, живота ти струва 30 стотинки.

47

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля че лекарят собственоръчно е прострелял детето с пушката, после е изтичал в болницата, облякъл се е с мантата си и е зачакал майката да иде.После всеки ден е висял в соц. мрежата да чака майката да пише, че детето и е простреляно и е започнал да се заяжда с нея.След края на скандала лекарят е облякъл военна униформа и е отишъл в Украйна да постреля с въздушната си пушка и да обвинява руснаците.Само забравих да спомена, че този е лекарят който е стрелял по Кенеди с въздухарката си :D

46

SA

преди 7 години

Като онова със "счупената" ръка,дето играло 2 часа след това!!

45

i'm

преди 7 години

Ами честно казано, раната не изглежда като от някакъв вид куршум, пък било то и от въздушна пушака. Твърде голяма е по размер, изглежда повърхностна(като от ожулено) има и синина като от удар. Все си мисля, че рана от въздушна пушка не би изглеждала така.

44

flx

преди 7 години

Да качи снимката в БГ мама. Там ще получи най-компетентното мнение. Тя женицата може да иска и раната да е от стрелба с танк,но фактите изглежда говорят друго. Защо обвинява лекаря, затова,че и е помогнал на *** ли или затова,че раната не е от това, от което и се иска.

43

Момиченце

преди 7 години

Момчета, Cometa Fenix 400 galaxy GP. Мисля, че би ви харесала :)))

42

red

преди 7 години

Мамата няма работа по цял ден освен да гледа *** и да чете беге мамите. И затова от скука се опитва да създаде сензация. Излиза,че доктора е виновен, че раната не е от пушка. Такива неблагодарни създания като нея не са изключение, има ги навсякъде.Според мен най правилно е жената да влезе в БГ мама и да пита там за мнения и становища. И те ще са най-правилни. Какво ми пита разни доктори, следователи и т.н.

41

до Специалист

преди 7 години

Даа,даваш ми сериозен повод за размисъл.Суматрата ми я хвалиха от доста места,но всичко е субективно и може да си прав.Ще се замисля може би,за някоя от EVANIX-те.За съжаление не съм от най-младите.Започнал съм като малък с ИЖ-38,минал съм през СЛАВИЯ,мр-512м,513-ка,почти всички модели(пружинни) на ХАТСАН и ГАМО,БАМ-ове и т.н и т.н. и логично следват ПЦП-тата!

40

Специалист

преди 7 години

За тези пари по-добре си вземи една Комета.Тя поне е с редуктор.Вярно е по-слаба ама с нея и на първия и на 4етиридесетия изстрел ще уцелваш там където си я настроил не 20см по-надолу.И един последен коментар - апелирам да не стреляш по животни!Ужасно е.Суматрата дори голямо куче можеше да убие, аз и по врабче не съм я насочвал.Не знам на колко си години, но ако си по-млад ще мине време и ще съжаляваш,че си убивал невинни животинки.Стрелял съм с пружинка по гълъби и сега ми е супер тъпо!

39

Специалист 43

преди 7 години

До до СпециалистВ близко бъдеще(живот и здраве) ще си взема уникална СУМАТРА......Не знам какво ще и е уникалното на тази Суматра.Аз съм имал още докато цените им бяха що годе приемливи - 1050лв за 5.5мм.На четиридесетия изстрел попаденията на 50м са 20см под нулата.Пушката работи в правоток и поради голямата си мощност изразходва много въздух, което и влошава точността й на големи дистанции.С тристепенна помпа помпането е изморително ако се помпи от 130-40 до 210 - 220бара.

38

Анонимен

преди 7 години

виждам, че вече се заговори по същество, аз реших да не споменавам мощности, защото подозирам, че гладния редактор си няма никаква представа от това, за което говори и очаквах да даде нещо абсолютно нереално.Както и да е, темата е за майката, която също не е ясно каква представа има за нещата, за да спори толкова убедително. Докторът би имал една идея по-голяма представа но също не е човека, и аз не съм ... някой допита ли се до полиция/съдебен лекар?

37

Анонимен

преди 7 години

До 123Не рзабирам великодушието, с което подминавате един безспорен факт - въпросната мама вилнее саркастично срещу лекарите и полицаите в Нова Загора! Върху тези хора, които, както се оказва, съвършено съвестно са й помогнали в ситуацията, тя изля тонове злъч!Мислите ли, че един лекар или полицай няма правото да защити достойнството си в подобна ситуация?

36

до Специалист

преди 7 години

В близко бъдеще(живот и здраве) ще си взема уникална СУМАТРА,но съм суеверен и не искам да коментирам предварително!

35

Специалист

преди 7 години

До до СпециалистДа разбрах Ви, абсолютно сте прав.

34

Специалист

преди 7 години

До Гладен редакторАко пушката ти е такава, че пробива варели не на 50м а на 300м ще убие котка.Такава пружинна пушка няма още по-малко китайска.Тези работи където ги пишеш не може да ги направи Kalibrgun Kricket която струва 2400лв. в калибър 5,5 и доста повече във версия 9мм която пак няма да пробие варел дори едностранно.Много фантазираш!

33

Анонимен

преди 7 години

Случаят наистина силно мирише на поредната интернет-злоупотерба от страна на БГ-мама-закрилница-начумереница-зловоница-пръстоклатица. Ако съдебните медици категорично установят, че нараняването е от падане, а не от прострелване с въздушна пушка, то тази мама трябва да бъде призована в съда по иск за уронване на престижа на специалисти и институции!Аман от вилнеещи в нета безотговорни хора, на които всеки и всичко им е виновен!

32

до Специалист

преди 7 години

Като в предишния си пост се обърнах към Гладен редактор съм коментирал неговото изказване в частта за китайските пружинни пушки и 4-те сантиметра в дървото.Това което той пише е хипотетично възможно,но само за изброените от мен марки и модели(китайски пружинни),пак уточнявам-проникването на проектил в някаква изгнила дървесина.Напълно съм съгласен с теб-това за варела е пълна глупост,но не исках да го обиждам и да му счупвам ентусиазма!Собствениците на първа в. пушка обичат да пруевеличават!