8

Анонимен

преди 7 години

Банда....тц тц тц тц

7

Дидо

преди 7 години

Аз пък си купих билети още май месец.Очаквам с нетърпение.Анонимен, не знам какво точно разбираш под нормални хора. Всеки си слуша, каквото харесва. Лично аз поставям под един знаменател и чалгата и хауса и техното - за мен това не е музика. Ама за всеки влак си има пътници. (:Тъй че всеки да си слуша, каквото му радва душата. Все пак музиката е хубаво нещо.

6

6

преди 7 години

3 турнета и нито едно(!) не мина през България. Сега са трио, другата година 25 г. Тейк Дат юбилейно турне пак с Р.Уйлямс...... У нас кога?!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Извинете, в тази страна кога ще дойде някой хем актуален певец /група , хем да става за слушане от нормалните хора!? Стига с тези готик метъл и не знам още какви алтърнатив стилове и банди! Движим се от едната крайност в другата: от родната чалга до финландския готически метъл, *** и хардрок, ей затова музикалните вкусове в тази страна са RUBBISH!! За свестните певци и групи които обикалят света, явно няма място в България и съответно публика. Аз съм фен на митичните Take That откакто ги има -разделиха се, събраха се, Роби Уйлямс се върна за кратко, от 2006 до 2011 направиха 3 турнета и

4

бат Сали

преди 7 години

Добре де на БАНДИТЕ мястото не е ли в затвора?.

3

Анонимен

преди 7 години

До meМдаа... Само да идваше с After Forever...

2

Анонимен

преди 7 години

Within Temptation е не по слаба група. Въобще нароиха се много групи с подобен стил- як симфоничен метъл с режещ глас на вокалистка.

1

me

преди 7 години

оо Флор Йенсен.... мляс..