11

до 9

преди 7 години

Училище от този тип съществува в България - в момента са в Княжево, но май ще се местят.

10

Анонимен

преди 7 години

Е нали българите бяхме супер бедни, на кое да вярвам вече :D

9

Анонимен

преди 7 години

Хайде, моля ви се! Завършила съм частна гимназия и само аз и съучениците ми знаем за каква пародия ставаше дума!:)) Международна диплома ли? Отличен успех ли? Ха! Естествено, че всички имахме отличен успех, че нали си плащахме за да си купим международната диплома! И после като ме приеха в СУ разбрах какво значи да учиш. До тогава 5 години си беше чист купон и отбиване на номера.

8

учител

преди 7 години

Гонели за успех под 4,50 !Ти ако имаш 100 нискочели родители платили по 10 000 Евра за чалгарското им отроче да бъде в "елитно" училище в Драгалевци примерно, ще му пишеш ли по малко от 6, колкото и да е тъпо, ако от това ти зависи заплатата и бонусите? Има ли някъде статистика за професиите и образованието на родителите на тези деца, че ми е интересен процента "бизнесмен", футболист, певачка колко е сред тях.

7

Аз

преди 7 години

Въпрос - съществуват ли училищч от типа Montessori в България?Хей така, питам просто от любопитство и ако имате информация, споделете, моля

6

Аз

преди 7 години

Много ме дразни тази дума, употребявана от уж-журлалистите "школо ".На хубав и правилен български език /или това, което е останало от него/ се казваУЧИЛИЩЕ.Иначе, подобна и близка дума е "шкарта " за работата им ......

5

Анонимен

преди 7 години

До ВидялИма нещо вярно, че частните училища имат трески за дялане, но.... държавните училища са зверилник! И нещо да добавя от мен. Училището където учи детето ми изключват за успех под 4.50. Въпросната госпожа Денчева лично ни го е съобщила. Тя каза така: "Нашата съвест не допуска детето ви да не се учи, а ние да ви вземаме пари за това," Ето защо - успех под 4.50 - аут!

4

Сп???нс

преди 7 години

Преди 15 години брат ми го записаха в частна гимназия - бяха 10-тина в клас и таксата бе 700 $ на срок -1400 за година. Доколкото си спомням имаха няколко учители преподаващи по 2-3 предмета и други идваха определени дни почасово.

3

Че

преди 7 години

4000 евро / година минимална такса ?!?! Луда работа!

2

Анонимен

преди 7 години

Има частни училища и частни училища. В едните се залага на индивидуалните особености на всяко дете и се стимулира развитието му и интелигентността му, а в други децата се слагат в рамка и са на принципа на държавните училища, но там плащаш за сигурност и добра храна.

1

Анонимен

преди 7 години

Има хиледи опустели изоставени училища! За какво са тия частните?