159

Бомбето

преди 7 години

След толкова години живот в чужбина, а не сред мутри не успя да стане човек като хората. Докато си оправят апаратите /значи не са и снимали/ едно моля "оставете ни на спокойствие" щеше да е достатъчно. Както личи битите не приличат на мутри.

158

Шаран БГ

преди 7 години

"Когато цяло село викне, че едно куче е бясно -- хич да не е - побеснявало !!"Тая приказка на нашия народ с пълна сила важи и за Хр. Стоичков. Не! Той няма право на абсолютно никакъв личен живот, нали? Той не може даже мирно и тихо да направи сватба на дъщеря си, без тя да бъде заснета от *** и Пульо и излъчена по Първа ТВ след новините на турски язик!? Сега така ненормално е захапан и Григор Димитров! Да има как, долните му *** ще развявате на връх Айфеловата кула !? И той "***","***"

157

пагона

преди 7 години

ама този ярбап защо избяга не се показва никакав да попсува ,защо щерки лелки баби негови го защитават като че ли него биха. Нали си герой или хем бабаит спрямо журналистите хем го е страх от тях. Българите знаеха колко му е багажа но се примиряваха заради заслугите му в спорта НО НЕ СА МУ ДЛАЖНИ АЛОООООО играл печелил пари ОК, сега бил трябва да бъде съден иначе какво ще стане Стефка Костадинова може да излезе с автомат Любо Ганев сас гаубица някой от великите ни щангисти с танк и .......

156

отврат

преди 7 години

Понеже раята се държи в положение на крайна бедност от онбашиите! Ей такива прошляци като тоа се имат за богове тука! Ще бият и псуват който могат и който им падне!Не сме се освободили още под туско сме! Даже по зле! Системата на обществото ни е същата аги и кланове!

155

отврат

преди 7 години

Аман от такива "герои" дето като се набръска с парцуца стават големи пък после като отъврезят и трябва да носят последици бягат като мишки зад граница! Тя цяла Бг е с такова и за тва има толкова подръжници пълно с Ици всеки втори е Ица! За тва сме фалирала държава!

154

отврат

преди 7 години

Що не е забранено на цървуша да напуска страната! Пу да да ви с*** на държавата и да ва *** в раята п****а!

153

фен

преди 7 години

За къв се мосши тоа Стойчков за Меси ли!?

152

Ангел Ангелофф

преди 7 години

Стоичков...заминавай си за дето щеш..събирай си родата и дим да ви няма

151

Тиме

преди 7 години

Ицо е най големият *** в българия.забравихтече се отказа от родителите си

150

Анонимен

преди 7 години

Prostaka stoi4kov isbaga sa majami s noiko gonapravi i profesor 4engeto *** stoi4kov da plati na bitia schifior sa unijenieto i bojat *** e bil i taksv si ostava gamen selendur

149

Анонимен

преди 7 години

Стоичков отдавна се вживява на мутраген нали е човек на Боико и компания мисли че е недостижим.

148

Grajdanin

преди 7 години

Unikalen ***, kakto I vsichki koito tochat ligi po tova kakav veliki futbolist bil.

147

Анонимен

преди 7 години

Стоичков явно е като Майк Тайсън - едновременно троши колата, бие шофьора и налага репортера :-) :-) :-)

146

Анонимен

преди 7 години

За сведение на всички,които мразят богатите,успелите и талантливите.Ицо си жиее в Маями,ожени щерките,има си пари и бизнес и не му дреме за вас.Някакъв *** селянин работещ за мафиозката Гочева не може да го притесниж.А Гочева трябва да го уволни тоя некадърник,щото не става за папарак.И да ги питам тия смели журналисти,що не снимате на Черепа,,на Шиши или на Пашата па ртито.Няма и да чуем за вас.

145

Анонимен

преди 7 години

Талантлив футболист и уникален прос''ак - това мога да кажа за него. Като е такъв мъж защо избяга, а не остана да сърба каквото си е надробил?

144

нЕма такова животно

преди 7 години

глупав ,по-глупав , много глупав , *** ........ , футболист , стоичков

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 155Там е ключът за палатката!Не можете и не можете да му простите,че стана звезда с червения отбор,а не във вашия обор .Хаххаххахх!Величайте си Гунди и оставете Стоичков на мира.

142

jamiono

преди 7 години

Ицето как може сам да се разправя в подобни ситуации, трябваше да викне Пулев да ги нокаутира.

141

Анонимен

преди 7 години

ТЮ ФЛЕКЪТ ИЗБЯГА В МАЯМИ, А ТУКА ОСТАВИ *** НА С*АНИ!

140

SS до [#155]

преди 7 години

Много си прав, братле!! - Това е положението. Освен това, Гунди си отиде без такива изцепки, а от този ***,отизиран маниак може всичко да се очаква в бъдеще...