57

no name

преди 7 години

Кви мъже бе, тва са чисти..! Бляяяяк

56

Брато

преди 7 години

Медермета нищо общо с мъже

55

41134

преди 7 години

Тъкмо щях да пиша това от някой руски сайт ли е и видях надписите в долния десен ъгъл на снимките. Хххахха!В Европа само мъженствени мъже според мъжествените братушки.Че има толерастия има,че е прекалено много -вярно е,ама малко по-умерено с пропагандата.

54

Див Селянин

преди 7 години

Ба, тиа снимки да не са от някой сайт за гeйcкa мода? Те си мязат на сгодни женици!

53

Бай Ганьо

преди 7 години

С copy and paste може и баба ми Цонка. Сивото вещество изкипя ли?

52

Нищо не знам

преди 7 години

До Валерия БелчевскаБраво! От нищо нещо.С толкова малко усилия успяхте да манипулирате читателите.Ако ви бях шеф, повишението ви беше сигурно.

51

До 59

преди 7 години

Момче ли си момиче ли си, *** то май няма и значение, *** да та ориентирам, та първо земи, та прочети статията! Сега това не винаги е възможно, затова пък са сложени и картинки, за такива дето са в невъзможност, та на тия картинки дето са ги сложили, та баш на първата там, има адреса на сайтче, та виж де води то и после пиши!!! За европата де!

50

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантически ценности.

49

до 65 Стамат от Карн

преди 7 години

Себе си ли визираш ?.

48

Хм

преди 7 години

Не мисля, че думата "мъж" може да се използва в контекста на показаните в материала снимки...

47

Бежанец дивак

преди 7 години

Покъртително! На Англия (защото повечето създания изглеждат именно оттам) определено й трябват повечко от онези бежанци, с многото тестостерон!

46

Цецо

преди 7 години

Ха... останалите също! :))

45

Цецо

преди 7 години

Този на снимка 1 хич не ми прилича на мъж...:)

44

До всички журналисти

преди 7 години

Ако във всички статии за Европа започнете да заменяте прилагателното "европейски" и производните му с прилагателното "извратен" и производните му, статиите ще отразяват далеч по-точно действителността на Стария контитент. Освен това ще звучат далеч по-ангажиращо. В момента не е ясно дали това което виждаме на снимките не ваше селфи.

43

полов микс

преди 7 години

Значи жените могат да се обличат като мъже, мъжетките не можем да се обличаме като жени, така ли?! Аааа-много сте задръстени и нямате капка въображение! Друго си е да съчетаеш мохер по краката / дето се виждат под полата/ със сладко розово мохерено пуловерче, ама кво ти разбира селяка от висша мода.

42

Анонимен

преди 7 години

До one Упряхме се пише, мойто момче, с У.

41

one

преди 7 години

До Днес.бгдобре де до там ли упряхте да сваляте/получавате снимки от руски сайтове може би с пропагандна цел.аз мога да ви покажа хиляди, десетки хиляди снимки на мъже от Европа/Западна Европа, които не се обличат така.само търсите сензация и после да има коментари за евро ценностите.Днес.бг много, много пожълтяхте и минахте на изток

40

1234

преди 7 години

Майко мила...

39

Илиян

преди 7 години

Булята от снимка 6.... ако е у наше село, вече 2 дечиня да има :)

38

Анонимен

преди 7 години

Хахахахахаха Третата и шестата снимка са най-яки.