80

Хм

преди 7 години

Боце да ги издържа тия комплекси!! И без това е взел лъвския пай от комисионните..

79

;)

преди 7 години

Аз сега разбрах какъв е проблема. Значи понеже финансирането е 100% от ЕУ дай да го взмем него,нищо,че не трябва. Щото ако бяха кандидатствали за нещо,което им трябва като канализация и инфраструктура ще трябва и ние да дадем нещо. Е кое е по-важно бе смотани управници?Да имате стадион за нищо или да се оправи тая пуста държава. Поне да изглежда подредена!В големите градове пък няма ЕУ проект за професионални спортни съоражения и става абсолютна пародия. Бабите имат стадиони,професионалистите-не

78

Кражби и Продажби

преди 7 години

А аз мислех, че след СССР нема начин да измислят нещо по-лумпенско.ЕС обаче може !!! Те това са милиардите дето "УСВОЯВАМЕ" от ЕС. По-лошото е, че за да ги откраднат пари и ние плащаме част

77

Анонимен

преди 7 години

Аз, понеже съм поживял доста, помня неща, които не знаете. Помня как гладните софиянци чакаха "Мазния влак" от Видин. Оттам се изсипваха кошници и сандъчета с продукти - баници, сирене, мас, плодове, "обиварени" кокошки. Срамно е да се подиграват с хората, които ги фалираха, разграбиха, унищожиха! Във Видин имаше заводи за полиамид, гуми, твърдосплавни инструменти, помпи, порцелан, тютюнева ф-ка, млекокомбинат, шивашка промишленост. и др. А Ружинци е голямо, хубаво село, хората там да *** ли?

76

край

преди 7 години

Кой финансира и постори бутафорните крепости до Раднево -където никога не ги е имало. Над 5млн. лева са заровени в глупашката инфантилност на накой си. От проекта за пещерата Леденика са откраднати минимум 2млн. лева. Меркел дава пари на Борисов. Тогава ние го изибораме и сега ще имаме "бежанци". Така иска Меркел.

75

Контрол

преди 7 години

До НаблюдателТе ги контролират. Следят да не се изхарчат за нещо полезно.

74

ЕС

преди 7 години

Вий ми туряте минуси, ама аз съм виждала по безлюдните селски пътища във Франция напълно ненужни сложни кръстовища тип колело, да се въртиш из тях като улав. В една също съвсем безлюдна местност имаше възстановена на стръмен баир огромна някога силно разрушена средновековната крепост, която почти не се посещава, пък и платен вход няма, ей тъй да си я гледаш за хубост на хоризонта. Това е навсякъде, където има обществени пари за лапане, просто на Запад народът не е и гладен.

73

Анонимен

преди 7 години

За 5,5 милиона ще направя няколко преработвателни предприятия.

72

Наблюдател

преди 7 години

Като не си контролират парите ЕС, реално вместо да "изпишат вежди, вадят очи". Вредите повече от ползите...

71

Айде

преди 7 години

Софиянци какво чакат? Да се изнасят към Северозапада.

70

Радост за окото

преди 7 години

Много красиви стадиони и даже няма кой да ги чупи.

69

Анонимен

преди 7 години

Е па и няма виновни... Усвояваме, другари-господа, усвояваме...

68

ЕС

преди 7 години

Що да е само в България? Сега следете дали ЕС ще отпусне пари на пострадалите от земетръса в Италия. Да не си мислите, че другаде ги раздават на закъсалите райони за нещо полезно.

67

72378

преди 7 години

На гол тумбак чифте стадиони.

66

Колонизатор

преди 7 години

До МИЛЕВХа-ха-ха. Че то си е нагласено предварително. Така еврогосподарите плащат на марионетъчните си правителства в колониалните им държави. От нашия джоб, естествено. Ако не слушкат, им спират европарите, че били нарушили нам що си от бюрократичните им изгъзици. Ако са покорни, каквато и глупост да направят - все тая. И целта е не да се подпомогне България, а да НЕ се позволи да развие производство, което - естествено - ще й придаде сила и ще я направи независима от тях.

65

Брюкселска зелка

преди 7 години

До ЛапканеО, това е в цял ЕС. То си е обусловено от системата. Може да се финансира нещо, дето хептен никому не требе и обратното - да не се отпускат пари за вопиющи нужди, например за пострадали от наводнения, земетресения и други бедствия. Милост няма, могат да вземат от устата на гладния, на ровещия в кофите и да му поставят за някое и друго милионче красиви кофи с картинки. Но да му дадат хляб или поне възможност да си го заработи - забрави, не е това замисълът.

64

МИЛЕВ

преди 7 години

ТОВА Е МАСОВО ЯВЛЕНИЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ТОВА СА ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ОТ РАЗНИ МИНИСТЕРСТВА ,КОИТО УРЕЖДАТ ПРОЕКТИТЕ ,ВЗЕМАТ 20-30 % ОТ СТОЙНОСТТА ИМ ЗА СЕБЕ СИ И ПРОЕКТА Е ОДОБРЕН . СЛЕДВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ И СТРОИТЕЛСТВО НА ПОДОБНИ НЕНУЖНИ ОБЕКТИ. СЕЛЯНИТЕ ДА СТОЯТ НА ИЗОСТАВЕНИТЕ И БУРЕНЯСАЛИ НИВИ С ПО 150-200 ЛЕВА ПЕНСИИ.ИНАЧЕ ,БОРИСОВ СЕ БОРИ ЯКО С ПРЕСТЪПНОСТТА.

63

Честит ЕС

преди 7 години

До хаха 58Ние не смучем еврофондовете. Ние внасяме в тях и след това молим за собствените си пари обратно срещу послушание, като можем да ги получаваме и влагаме само по техните правила. Ако правилото е да не са криви краставиците, ще трябва да ги изправиш.

62

Лапкане

преди 7 години

Нали трябва да се "усвояват" пари, нормално. Строи се без грам мисъл, важното е да се гепат парите.

61

Пари да падат

преди 7 години

Може и бутафорни крепости. И оттам падат пари.