13

ЛибоФ необяснима

преди 7 години

Кат' си се качила на колата, ша търпиш, додето те закарат жива и здрава. После, ако щеш са разведи

12

Анонимен

преди 7 години

Правоворните не пият само по време на Байрям. И когато няма.

11

жената е виновна

преди 7 години

"разделихме се след непрекъснати скандали, но се събрахме заради децата"...Класика в жанра- той *** бий *** аз го обичам! Заради децата да има какво да ядат, ама че живеят в ад никой не се сеща!Булката качила децата си при пиян шофьор, а после се жалва. Ми да се стегне и да си вземе живота в ръце, все ще се намерят близки да й помогнат, стига се е жалвала.

10

рускиня

преди 7 години

Интересно, тази мадама как се качи в колата на мъж, който "изпи 1 литър водка", а освен това качи и децата си.

9

Нед

преди 7 години

Пишете пълни глупости.Познавам Ерол и мога да ви кажа ,че е свестен човек, говори по чист български от повечето дето пишат тук.За толкова години веднъж не съм го чул да пердаши на турски.Отдавна не живея в Хасково и не ми е приятел.Защо тръгвате да давате оценки за живота на някой ,а не разглеждате самата ситуация.Сигурно българите не се напиват и не карат пияни ,а и не бият жените си.

8

Анонимен

преди 7 години

Взел е пример от Стоичков. Провалителят на сватбите.

7

Анонимен

преди 7 години

До ИвановНавсякъде по света където има роми има и агресия имам чуството , че тия животни се създадени от сатаната и после навремето кюрдите са промили мозъка им . Не прави разлика между Турчин и ром това е ненормално прави разлика между ром и кюрда .

6

Анонимен

преди 7 години

По имената ясно е от кой етнос са а сега и сватбаря без книжка да го отнесе за палеж са / да го изпратят в белене .

5

Една жена бг в бг

преди 7 години

Забелязвам от поне 20 години, че българските мъже имат много слаба психика, силно и трагично комплексирани са, не издържат на трудности, както и на работа. Малодушни са а лесно стават агресивни. Добре, че все още има български жени, на тях се крепи остатъкът от държавицата ни. Обаче малодушните български мъже ще ги изтрепят и тогава България няма да я има напълно.

4

Иванов

преди 7 години

Опитвам се да направя разлика между ром и турчин но немога

3

Анонимен

преди 7 години

"името" му обяснява всичко

2

Анонимен

преди 7 години

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..........Късмет!Оцеляло дърво край пътя!!

1

Турчина Мехмед

преди 7 години

За ко да гледаме турски сериали. Я живота колко по интересни неща предлага. И ква е тая Анелия, пък татьо й Ерол. Странна работа. Абе *** му работа. Ястребовски ко шъ кажи. Бетер турска работа.