77

Истина

преди 7 години

този не е ли осъден? Това ли е условието да станеш президент на България, да си криминално проявен?

76

Анонимен

преди 7 години

Отказаха се от номинации фигури като проф. Герджиков, Кристалина, Димо Гяуров. Б.Б. е предсказуем - страхът (от разни работи, от това да лъсне нещо всеизвестно) му пречи да постави в колекцията и тази титла. Все пак разумът надделява! А хора гербаджиите нямат! Мижи/турки и послушковци! Остава им една Фъндъкова, язък за ***, ще я уморят!

75

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

САМО ХОРАТА, КОИТО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА ДА ГЛАСУВАТ, ЩЕ ИЗБЕРАТ СВОЙ ЧОВЕК,ТОВА СТАВА НА ПРАКТИКА ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ,УСПЕХ МАТЕРИЯЛЮ.

74

123

преди 7 години

До АнонименЛошото е че ГЕРБ са гарантираните победители, защото опрделено БьеСьеПьйьето не трябва да печели, а българина мисли от рода - да гласувам ли за личност са му непосилни. Изборът ще бъде сведен до "Ми поне построиха магистрали", а не тея изтеглиха 30+ милярда. Ако не искаш да си убец, емигрираш, това е

73

БАБА КУНА

преди 7 години

КАНДИДИТПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА НА ГЕРБ БИЛА ДОСТАТЪЧНО РАЗПОЗНАВАЕМА В МАФИОТСКИТЕ СРЕДИ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ДО ПОСЛЕДНО ЩЯЛА ДА БЪДЕ В НЕЛЕГАЛНОСТ, КАКТО МЪДРО СЕ ИЗКАЗА ГАЛЕНИКА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЦВИНОКИО.

72

Анонимен

преди 7 години

Изборите вече ги загубихте, никой не иска за президент пудел на Ердоган. Борисов може би си спаси контрабандните канали в Турция, но загуби изборите и най-вече доверието на хората.

71

До 76

преди 7 години

Истината боли,много боли.А от действителността през ноември ще ви заболи още повече.А за това,кой плаща-плаща този,който има най-много пари.А кой има най-много пари?-ГЕРБ.

70

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката,дето гледа така умно,защо не изплюе камъчето?Ако вече имат читав кандидат,защо ги е страх да го покажат?Или още нямат,или за нищо не става.

69

Анонимен

преди 7 години

гледале сме филмо "цар и генерал", са требе да избирамо!

68

Анонимен

преди 7 години

*** *** си изтриха пръстите и клавишите да плюят Бойко и ГЕРБ за собствено успокоение или на тези,които им плащат.Коментарите им преобладават в сайта и звучат като-"Много сме,силни сме",а пък "тъпия" Бойко 10 пъти ги навира на кучето в гъзза и през Ноември ще е 11-тия. Другари,има два варианта - или вие сте тъпите, а Бойко умния, или сте платени писачи. Изберете си! Ограничен е избора, но други опции не съществуват. Хайде сега хакайте ми минусите, това това ще потвърди правотата ми.

67

anonimen

преди 7 години

65 Прав си,но тук пишещите са платени ***,и не могат да те подкрепят,защото ще загубят надника си.Аз те подкрепям напълно.

66

Анонимен

преди 7 години

Данче, познахме те! Чакаме само да дойде датата, та да ти сложат снимката на плакатите!

65

От трън та на глог..

преди 7 години

Все едно е кого точно ще издигнат за кандидат-президент.

64

Джедай Мастър

преди 7 години

Смятай какви песоглавци от кол и въже са в тази партия, няма един свестен за кандидат. Накрая ще е Рапона, много ясно. Даже и ще го изберат, въпреки че в последните седмици се прояви в пълната си светлина на кръгъл ***. Като гледам конкуренцията, не се съмнявам.

63

Мънго Джери

преди 7 години

Все тая.... Скъпо струваща институция предназначена да отклонява вниманието.Дори 1 закон неможе да спре!

62

Грую

преди 7 години

Махни се с тоо цар ***...

61

до 63

преди 7 години

А ГЕРБ какво са. Все комунисти и от комунистически фамилии. Като почнеш от Бойко, президентчето и свършиш с Лилето. А леля ви Цецка, а самия главен организатор на изборите Цвъки? Покажете ми някой, който няма общо с бившата БКП! И затова печелят -научили са добре комунистическите мурафети как се държи една власт и не се дава.

60

Анонимен

преди 7 години

Мн ясно, че ГЕРБ не краде и никога не си урежда победата на избори, въобще не ползва добре познати методи и похвати, научени от по-дъртите комунисти от тях. Затова и след 10 години държавата няма да е леш, защото ГЕРБ дава всичко от себе си за развитието на страната и те са мн по-възвишени от изредилите се преди тях спасители на България - интелигентни, ерудирани, нобелови лауреати с модерно и иновативно мислене.

59

гтф

преди 7 години

" ГЕРБ има много доказани хора " ..доказали се с какво ? с криминално минало, настояще, корупция или пък с послушание ...

58

Анонимен

преди 7 години

До Напред с ГербТака е, нормално е комунистите да мълчат:)70% от ръководството на т.нар. "дясно" в България са били членове на БКП или потомци на висши функционери на Партията!