9

Мънго Джери

преди 7 години

Това е Държвата на Демокрацията! Отиват, гласуват и "?"-а е решен! По наистина демократичен начин! "Копче" немогат да им кажат!

8

Точно

преди 7 години

До Анонимен 2 напълно те подкрепям. Трябва да се борим с корена на проблема - мюсюлманството, а не с плодовете му. Хора не бъдете слепци, четете как и защо се е зародило мюсюлманството и тогава ще ви светне картинката.

7

Анонимен

преди 7 години

***, т'ва не е политически коректно и ограничава свободата на човека. Необходимо е тези които изказват такова политическо некоректно мнение да се превъзпитат чрез метода на моркова и тоягата. Само при думата "бурка" да разтварят ръце в знак на доброжелателство, т.е. необходимо е да се изгради условен рефлекс. Какви са тези непозволени мнения, трябва да се казва каквото е позволено!

6

Анонимен

преди 7 години

*** тия нямат евроатлантически цености бе. *** както е тръгнало и гАй парадите ще забранят. Лелелелелеле. Мама Меркел няма ли да ги посмъмри мъничко, нищо че показаха точно определен пръст докато бодро размахваха лакът на ЕС

5

Анонимен

преди 7 години

швейцарците са от мигранти от буркаджийските държави и не искат да се връщат назад....цяла западна европа е такава -евраби

4

Анонимен

преди 7 години

Бурките най-напред трябва да завладеят точно Швейцария. От стратегическо значение е.

3

успокой се

преди 7 години

Лоши тези швейцарци ей! Не са демократи и затова държавата им няма да я бъде :)А до Мехмеда: човече, хем се натискате да сте в Европа, хем плашите, че ще я затриете. Има много мюсюлмански страни. Защо не отидеш там? А колкото и да станете, християнството, евреи, азиатци - всичките имат технологичен превес над мюсюлманските страни, но са прекалено толерантни. Все още!!! Плашиш като сссиганин, че ще станете болшинство в града. И какво ще го правите града, като нормалните избягат от погнуса?

2

Анонимен

преди 7 години

Да видим кога ще забранят и самата релиягия - трябва да се борим с корена на проблема, а не с плодовете му...

1

Анонимен

преди 7 години

Не само в Швейцария, всички нормални хора така искат. Ама политиците са на друго мнение.