10

Су 34

преди 7 години

До ТурчиHaБойко като видя какви неща се строят, как се развива Турция, не можа да повярва че всичко това е възможно и то без еврофондове и стана туркофил------------Това не е с еврофондове, а с краден от Сирия петрол. И дори така пак сте след нас по развитие!

9

Су 34

преди 7 години

До ТурчиHaИ в Занзибар ли е призната?

8

м дааа

преди 7 години

Взе още ако има някой да се съмнява ,човека ви го обясни ,пратил е редовна войска след фанатизирания башибозук. Империята в целия й блясък.

7

Анонимен

преди 7 години

Само в Турция кюрдите са повече от 20 милиона и раждат усилено. Трудна му е задачата на Ердоган, дори невъзможна.Кюрдска република ще има и столицата ще е в Диарбакър.

6

Анонимен

преди 7 години

ВЕЛИК ПОЛИТИК, АМА ПРИМЕРИТЕ В ИСТОРИЯТА СА МНОГО : в момента на най-голямото му величие нещо като каже щрак и всичко отива по дяволите.Спомнете си колко елегантно на времето очистиха великия Ануар Садат - така и не разбра от къде му дойде.

5

Анонимен

преди 7 години

Номер едно политик на века това е истината *** реват тука но отидете в Истанбул Анкара и вижте какво са направили там да не забравяме че Турция от години се иска да спре развитието от кръстоносците но не успяха те на са честни не са добри хора ( Запада имам предвид) предатели са лъжци са

4

Тони

преди 7 години

До ТурчиHaАбе нали ходихме в Истанбул на концерт на U2, въпреки че се води модерен град, ориенталщина си е. Даже и да строят не могат, сградите бяха трагични. Само като отидеш на автогарата и ти става ясно. На светлинни години са от запада. А пък извън Истанбул са 1 век назад. Не че в България е по-добре, де.

3

Емил

преди 7 години

Също така ще изкорени като цяло всяка демокрация в Турция :)

2

Анонимен

преди 7 години

Отишъл някъде, в чужда държавма да си развява байряка и да въвежда ред. Кой си ти , бе? А тая държава даже не го е и поканила. Същите изпълнения като САЩ в Ирак. Икакви са тия реклами на Турция? Със злато да я покриете, пак няма да ни харесва.

1

2

преди 7 години

Чудно как журналята не коментират арестите и уволненията на десетки хиляди...а се занимават да му правят вятър...платени поклисари...нещастни