54

Бла

преди 7 години

Отишла на пазар в 3 през нощта ли? Кажи ми честно Уили!

53

Анонимен

преди 7 години

Тия неща с душенето са от време оно.Цялата работа е че при липса на достатъчно кислород в мозъка,оргазъмът е по изразен(говорим за изживяването като цяло),а това със свинските опашки,просто е тунинг версия!

52

Анонимен

преди 7 години

Че и двамата не са Нобелови лауреати, то е очевадно, но пък и този разследващ от който уж сте взели интервюто, май още не е върнал подкупа... тя щяла да снима, пък после отишла за хляб, пък той си освободил ръцете и краката, обаче не си спомнял къде държи ножицата в къщи и се гътнал. Това и детската градина няма да мине.

51

Василев

преди 7 години

Ние от ЦРУ сме на мнение, че все пак някой от разсредващите е взел онези пари.

50

Анонимен

преди 7 години

Аз намирам историята за достоверна. Демек за глупостта на Димитров. Трябва да си наистина глупав та да се занимаваш с тоя крокодил Анита Мейзер.

49

Анна

преди 7 години

В Бг с пари всичко се оправя,затова сме на тоя хал...

48

Анонимен

преди 7 години

И все пак парите оправиха работата

47

Нищо не знам

преди 7 години

....Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!Да приемем че се умира от глупост.Колко хиляди души щеше да е България в момента?П.С.Всеки да приеме че е от малкото хиляди и да продължи да си пие ракията.

46

Анонимен

преди 7 години

Скъсал тези на ръцете и краката!Ако приемем,че тази мис е изляла да пазарува,тоя що не е ползвал краката си да иде до кухнята?да вземе нож и да среже мейзерките,като е видял зор?!Тоя следовател,ако е такъв, дрънка нелепици или някое джурнале,си измисля статийки!

45

Jv

преди 7 години

Дали разследващия полицай или автора на статията -не знам, но един от двамата си е вързал мозъка със свинска опашка и то много стегнато.

44

Кон

преди 7 години

Златко е написал отначало докрай глупост, която няма логически връзки между елементите. Вероятно не може да разсъждава самостоятелно, иначе нямаше да се позори публично. Но пък и редакторите ги устройва, да плащат на ***.Нищо не казва за връзването на врата, за скъсване на опашките на врата преди да сложи две, защо е отишла на пазар, като е трябвало да снима.Интересното е, че има правдоподобна версия, но Златко не може да я изложи. По-долу е споменато, че не са помислили за срязване.

43

AF

преди 7 години

Bull*hit

42

прагматик

преди 7 години

Това са фантазии за по-малко години в Сливен.

41

Разследващ в нета

преди 7 години

Разследващите компетенклатурни органи в България ще умрат от глупост.

40

Мечо Пух

преди 7 години

Истината е следната : след като покори титлата мисис БГ красавицата искала да спечели и конкурса мис БГ за да ни представлява на световните финали. От журито и казали : има само един проблем - че си (мисис) т.е. омъжена. Тя казала ще го реша проблема ...и белата станала.

39

Mircho

преди 7 години

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото....ako pravilno ste napisali tezata na profesionalista..., da si podava ostavkata...NE E za tam...

38

Анонимен

преди 7 години

И това е версия. Въпроса е дали ще се докаже, или отхвърли. Иначе си е версия отвсякъде.

37

Анонимен

преди 7 години

Брей тая булка много работна. Цял ден шетала та чак след полунощ и е останало време да напазари.

36

Xxxx2

преди 7 години

По голяма глупост не можеше ли да се измисли?

35

хм

преди 7 години

лъже...