258

Анонимен

преди 7 години

Останал съм с впечатление, че всички от Пловдив са такива простаци. Един нормален няма от този пропаднал град.

257

Анонимен

преди 7 години

Стоичков отдавна не работи за БългаршяДецата му заминават навънВнуците му няма да са българиЗащо за този п.рост.ак не важат законите на страната

256

абв

преди 7 години

Най-странното е защо не са отговорили на боя. Като ходиш да снимаш побойници трябва да си готов да се биеш.

255

Ххл

преди 7 години

Бой по каските Кама !

254

Анонимен

преди 7 години

От записа се вижда, че Стойчков само му се кара и не го е удрял. Журналиста се е ударил някъде в колата или е накарал някой колега да го удари и да си извади медицинско.

253

Анонимен

преди 7 години

А откъде знаете, че не е инсценировка на някои 'доброжелатели' , като знаят бурния му нрав , да е платено на журналистите да го предизвикат и да се опетни името на човека???

252

Прав ли си кривчо?

преди 7 години

Прав е Стоичков- спортната му форма е паднала с годините и се налага да води помощници,сам вече не ще пребори тия налети натренирани журналистчета :))

251

Сложен въпрос

преди 7 години

Камите пият ли ракия?

250

случка

преди 7 години

До 267,Сега и на Ицата ще му издадат една присъда! Да ти олекне! Да сега няма версии има смартфони! Прав си!

249

Анонимен

преди 7 години

До случкаНяма версия, има присъда, произнесена и излежана! Пито-платено! Версиите само в нечии глави! Човек, като пише нещо, дори и в такъв сайт трябва да стои зад написаното!

248

зъл прът

преди 7 години

Той е бил наквасен тоа! Алохола на никой не прощава! Особенно в комбинация с лошо пиянство всеки може да ти се види враг! Що шора като не му носи *** и що му дават !?

247

от посл. минути

преди 7 години

Полицията е ивикаа Ицата! Прокуратурата се е самосвезира ла и е почнала досъдебно с/у неизвестен извършител!Най-верятно след като му вземат показаноята ще му повдигнат обвинение и то ще е състав!

246

до кон

преди 7 години

В България, а и във всички цивилизирани държави, можеш да снимаш на воля на обществени места, освен ако изрично не е забранено. Така че колкото и да е известен селянина в костюма, всеки има право да си го снима, недависимо дали му е приятно или не. Сега нека плаги на папараците едно обезщетение, а може и една условна присъдка, да да ву стане ясно.

245

Петър

преди 7 години

Дори журналистите да нямат право да са там, има си ред , по който това да се оправи. Само в нашата това става с юмруци. Да не говорим, че този велик футболист и *** човек е извън закона.

244

случка

преди 7 години

До првдния!Героят е същия и датата, но версията е неговата!

243

Анонимен

преди 7 години

До случкаВероятно става дума за инцидента от 14.11.2002г в Благоевград, когато пиян пенсиониран старшина стреля по Стойчо Стоилов, тогава национал и футболист от Литекс, който дори не е управлявал джипа в който се е возил. Прострелян е в белият дроб!Ха сега сравнете случката с написаното от 251 - истински журналист.Ако става въпрос за друга случка, мола да я представи с имена и дати, а аз ще се извиня!

242

Кон

преди 7 години

Браво на Стоичков. Свинско поведение на двама съучастници, развалило настроението на сватбарите, не е по български обичай.Надявам се изходът от разследването нагледно да покаже, че в България човек може да защити личната си неприкосновеност лично. Не чрез съд, президент, луната или заклинания.И, полицията отнела ли е снимките и записите, цел на "побоя"?

241

срам ме е!!!

преди 7 години

Че съм българин!? И от Стойчков също! Тежко ни ако за 1300 години един *** ритнитопковец е най-голямата ни гордост!Чета тука разни бил направил много за Бг! И какво толкова е направи тоя! Плащал е заплати или е давал пенсии!? Нахранил е гладните или е облякъл голите и босите!? Излекувал е болните ли!? НЕ ИГРАЛ СИ Е МАЧА! За него си... Е ся си би дуспата!

240

до 256

преди 7 години

Защо не отидат да снимат някоя сватба на някой висаджия или сикаджия?Там вероятно ще ги посрещнат с 20 годишно уиски?!Ама нали е Стоичков и името му продава, давай да снимаме!Изял два шамара, пребит бил!Защо няма кръв по ръцете или костюма на Стоичков?Бутафорна постановка с цел да му развалят празника и да изкарат някой лев!

239

до 256

преди 7 години

Да отидат да снимат имотите на Доган, Биби и Шиши!После да кажат, че снимат природата!Много сте смели за пред Стоичков - човек успял благодарение на много труд и талант.Пред мутрите сте по-ниски от тревата!След като не са поканени и са снимали, значи правилно са изяли боя!