46

младен

преди 7 години

Не ги знам ко Ша праат ама само по бързо да я направят мая магистрала че по-бързо да мога да стигам до Гърция, или по точно да се махам от БГ, лятото.

45

След мен и потоп

преди 7 години

"Отивай да живееш в гората тогава като не ти трябват пари."А ти ходи яж асфалт, бетон и зелени хартийки, щом си мислиш, че парите са по-важни от природата."Обичай земята. Тя не ти е наследство от твоите родители, тя е твоят дълг към твоите деца. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде отровена последната река, когато бъде уловена последната птица едва тогава вие ще разберете, че парите не стават за ядене."

44

Пари за крадене

преди 7 години

Какво ме занимават с това докато плащаме лихва 300 000 лв на ден или 10 000 000 на месец (за един реактор в някой гараж) да не ми казват, че държавата няма пари.Щом може държавата да си позволи да дава 120 000 000 лв на година безвъзмездно на Русия, че ни държи на склад реактора, какво да се ядосвам за това.В случая и държавата и еколозите са си прави, но по различни теми.

43

sante_dog

преди 7 години

Какво значи еколозите са виновни? Изпипаите си нещата законово, пък те нека си лаят. Пътя си е там. ако не се строй нов в дефелето те няма какво да мрънкат. одобрява се плана за строителстово извън дефелето, прави се нормална поръчка без да е известно предварително победителя и това е. Ако си изпипа нещата администрацията еколозите и да мрънкат само с мрънкане ще си останат. Естествено като се прави всичко за наши хора и през просото ще има жалби, това е ясно.

42

Некъф луд

преди 7 години

Зелените са си законни рекетьори и трябва да бъдат забранени.

41

енот

преди 7 години

ако се тръгне след еколозите, ще се стигне до същите хора, които определят кой ще прави магистралата - накратко бозаят и от двете места

40

Даниел

преди 7 години

На тези "еколози" да вземат да им проверят финансите. 100% ще излязат доста интересни неща. Ако загубим над 1 млрд. лева, предлагам тези "еколози" да се бръкнат и да възстановят сумата от джоба си.

39

винету

преди 7 години

Тоя Лазаров все некой му виновен. Май има защо да полежи на топло

38

Анонимен

преди 7 години

Великите сили мачкат мутрите

37

Анонимен

преди 7 години

Губим пари заради екологията? Ами по-добре, отколкото да разрушим планетата заради пари.

36

Анонимен

преди 7 години

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. ЕКОЛОГИЯТА Е ЕДИН ОТ СВЕТОВНИТЕ ПРИОРИТЕТИ, А МУТРИЗАЦИЯТА НЕ Е. АКО МУТРИТЕ ТРЪГНАТ СРЕЩУ ЕКОЛОГИЯТА, ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ЩЕ ИМ ПРЪСНАТ МАЛКИТЕ МУТРЕНСКИ ТИКВИЧКИ.

35

Бонд Джеймс

преди 7 години

...логистиката на чуждестранни армии?

34

Бонд Джеймс

преди 7 години

До Анонимен Туризъм с ТИР! На НИКОГО, освен на чужденците не е изгодно това... Нароно съсипахме БДЖ, за да е сладка хапка за ненаялите се "демокраДи"! Сега правим боклучави магистрали, за да се досъсипе природата ни, за да допълним бездънните джобове на до болка познатите ни "строители на пътища (Батко и Братко излязоха чисти - юруш на маслините)", за да се оядат автотранспортните фирми, а може би (като гледам ВСИЧКИ властимащи какви са продажници е АДСКИ удобен сценарий), за да улесним

33

Анонимен

преди 7 години

Buda... niama kak da kradne

32

Анонимен

преди 7 години

Въпросните "еколози" са финансирани от австрийски и швейцарски източници. Тяхната цел е да не допуснат развитие на туризма в България. Това са вредни елементи.

31

PXiho Eko

преди 7 години

До Анонимен Кой плаща на МАЛОМНИЦИ да се правят на ЕКО? ГОСПОД ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА >>>ЕКО>>> АНАТЕМА за МНИМИТЕ!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Простият народ така и не разбра , че обикновения човек от европари полза няма ! Ще се налапат по върховете и ще ни съсипят природата. Ама ходи го обяснявай на неграмотни....

29

Анонимен

преди 7 години

До КратунОтивай да живееш в гората тогава като не ти трябват пари. Вие зелените диваци трябва да си направите резерват някъде далече от цивилизацията и там да си живеете в хармония с птички, пчелички и тревички.

28

Кратун

преди 7 години

Германците не правят компромис с природата за пари. Българите за пари и майка си ще продадат. Гнусна манипулативна статия. Еколозите им пречат да вземат едни пари ...

27

Анонимен

преди 7 години

До Да пазим богатствотоСтига зелени сектански простотии! Най-ценното нещо е и винаги ще бъдат хората! Дори един човешки живот да бъде спасен, дори и с малко тази тази магистрала да допринеса за икономическия просперитет на региона, тя трябва да се направи! И какво толкова може да увреди дивата природа една магистрала, за какво е цялата тази еко истерия? Това е едно типично социопатско поведение и ние като разумно общество, трябва да най-накрая да бием шута на зелените човечета!