15

младен

преди 7 години

Чай сЯ...нещо ми се губи и не ми се връзва. Само до преди седмица и малко пресата тръбеше че имало бум на туристи, туристи руснаци и всякакви и че било претъпкано.Само за една седмица ли се опразни????

14

Анонимен

преди 7 години

В Гърция е 5 пъти по-скъпо като нощувка, а въпреки това масово се чува българска реч и никой от познатите ми не смята и да се доближава до черноморието.Изобщо тези на снимката да почват да си пишат табелите на румънски, че не знам дали някой друг ще се излъже да отиде там.

13

Анонимен

преди 7 години

няма да ви стъпим на Бетономорието! там нормално обслужване няма! да не говорим за слънчака, където си под напрежение във всеки един момент и не знаеш какво ще ти се случи до края на деня. това почивка ли е? смях! мутрите с техните барони се стрелят наляво и надясно, не мерси. Гърция е мястото, хора не си давайте парите за глупости! нека да фалират мутрите, които съсипаха красивото ни Черноморие! бойкот!

12

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите и се чудя и мая.Живея от 15 г. в Германия.Тази година бях на нашето море и останах очарован.Няма да споменавам хотела за да не му правя реклама но е 4 звезден със Слънчев бряг.Бях със една група немци,приятели.Единодушно сме на мнение че пак ще се върнем 450 евро 5 дена ултра ал инклузив със самолетен билет и трансфер.Чист хотел,хубави и големи стаи,супер храна.Хотела беше първа линия и шазлонг и чадър на плажа 5 лева за ден на басейна безплатно

11

Анонимен

преди 7 години

Да, има и с общ санитарен възел все още и там цените са по-ниски. А вече има частни квартири, предимно апартаменти, на които хазяите не живеят на адреса. Хазяи различни, туристи различни...темата е много дълга и дълбока и няма да я подхващам. Но и от едните и от другите има добри хора има и мизерници, няма какво да се лъжем.

10

Shark

преди 7 години

Отдавна не ходя по частни квартири. Семейни хотелчета да, но частни квартири, с мрънкащи хазаи, не, благодаря, че и ми рекламират собствен санитарен възел. Значи има и такива с общ санитарен възел, така ли да го разбирам?

9

не на черноморието

преди 7 години

Преди години в Равда хазяйката мърмореше докато ронеше царевица:Тия наематели само се къпят!В Обзор ме помолиха да преместя колата да паркират чехите,а в Приморско ми преместиха багажа в таванска стая,докато бях на плаж.Трябвало да настанят руснаци.Затова всички на Черно море-от хотелиери до дребни хазяи вкупом ДГД!Отивам пак в Гърция!

8

Хах

преди 7 години

Евтиното винаги излиза скъпо , може да минете с 5 лв ,но шансът някоя проста хазяйка да ви развали почивката е доста голям

7

Анонимен

преди 7 години

Аз си намерих в Поморие за 3 лева на легло със собствен санитарен възел + 2 лева за закуска!

6

до 7

преди 7 години

За 5 лева квартира ти топла вода ли чакаш да има? ?

5

Анонимен

преди 7 години

Бил съм в такава квартира на времето. Като излезем на плаж хазайката влиза и спира боилера. После нема топла вода за къпане след плажа.

4

Анонимен

преди 7 години

по-добре в гръцко, тук - твърдо НѝЕ

3

Анонимен

преди 7 години

жалка картинка такава селяния няма другаде

2

Момо

преди 7 години

А тези как точно отчитат доходите си пред НАП?

1

metal shop

преди 7 години

Аз па ше си пием узото на Халкидики по празниците...