24

не е късно

преди 7 години

с едни хубави 3ак0ни вси4к0 би си дошл0 на мяст0т0а 3ак0н се приема има няма 3а един 4ас. Ак0 хората са р0д0любци естествено.

23

Анонимен

преди 7 години

бабичката е агент на цру и затова иска да унищожи германия с ръцете на емигрантите от американската ислямска държава

22

Да действат, какво

преди 7 години

чакат още!? Да не дрънкат лакардии, ами да я свалят от власт!!!!Защо я търпят толкова години да наводнява Европа с разни ***!? Тя е виновна за хаоса и престъпността, които царят на континента, от както покани пришълците да идват.Крайно време е да й духнат под опашката на тази изкукуригала бабиера.

21

Анонимен

преди 7 години

хубаво е човек като греши да си го признава и да си поправи грешката,обаче аз не виждам нещо такова от страна на меркел.Надроби попарата и ще ни остави всички да я сърбаме а тя ще разпуска на някои острови с парите дадени и от щатите за това което направи

20

tc

преди 7 години

germancite pikayat cre6to vyatara)))))

19

Nein nein

преди 7 години

Germany ima mnogo bogat opit s ogromni masi migranti, po vreme, predii sled pruskata, parvata i vtorata svetovna voina, razpadaneto na siv...voinite v ugoslavia, siria...

18

анонимен

преди 7 години

не приказваите а я сваляите от власт и предаваите на сьд кои ще ни платиоградата по границите наи бедната дьржава с наи много разходи

17

9К51

преди 7 години

Много е дипломатичен този господин .. Меркел просто унищожава Европа с глупавото си поведение, да не говорим, че вече е политически труп, но докара проблеми на ЕС за столетие напред! Тези хора нито имат желание да учат, нито да работят просто искат жилища немски стандарт и руси жени, те затова са и дашли в Европата ..стига с тези дивотии за бежанци и т.н. това са икономически мигранти или поне 80% от тях!

16

Анонимен

преди 7 години

На дворцово превратче ми намирисвааааа майййй....... Сваляйте гнусното бабе и влизайте у час.

15

Лошо

преди 7 години

В Европа се строят огради и стени държавите в ЕС не се чустват сигурни заради бездействието и решенията на някой политици допуснали най тежката криза след войната ...

14

Паметлив

преди 7 години

Меркел подценила ситуацията с миграциятаУдобно оправдание,но твърде далеч от истината!Миграцията не е от вчера,ама това организирано нашествие си е специална операция,старателно подготвена и финансирана,с мощна медийна подкрепа,с психическа обработка на ключови лидери,вкл. Меркел.Помните ли 2014,когато Меркел ходи на инструктаж във Вашингтон?Върна се зомби,каквото е и сега.И се почна с дивотиите.Понеже досега не е имало обратно превръщане от зомби в човек,единственото решение е отстраняването и

13

Анонимен

преди 7 години

"Сега не трябва да допуснем Великобритания да запази ползите, свързани с ЕС, така да се каже, без да носи отговорност." Много вярно е. Популистите нямат нищо общо с реалността.

12

честит

преди 7 години

Ето защо жените не трябва да се допущат до отговорни ръководни постове .----сложих ти + щото Днес-а откакто захлебиха от либералните фондации, подобни писания не търпят и ще те изтрият. Но всъщност ти самия не си съвсем прав. Не те знам дали не си некое ппъчиво 20-годишно ***, което не я знае - но една Маргарет Тачър знаеш ли кога би отстъпила на ордите от о.рки , като Меркел ?А? Знайш кога ? Оная луда и студена английска жена би се огънала ? НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ЖЕНИТЕ, ЩЕ ТЕ ИЗНЕНАДАТ !

11

Анонимен

преди 7 години

Нищо не е "подценила"!Тя следва стриктно линията,предначертана и от фашингтонските ционистки господари,кито са в процес на смана методиката за водене на глобални войни.Вместо да изпращат стотици хиляди войници и да трошат стотици милиарди,за да получат като резултат нула възвращаемост(разщушени територии),те получават същия резултат,като с една шепа "специалисти" по организиране на религиозно-граждански войни и получават същия резултат - пълен хаос,контролиран от тях.

10

До Василев

преди 7 години

Абе Веске, ти си пенсиониран ***-склададжия.Спри да се излагаш тук и отивай да се лекуваш.

9

Анонимен

преди 7 години

Ето защо жените не трябва да се допущат до отговорни ръководни постове .

8

Анонимен

преди 7 години

Тая дали не я работят някоя група загорели афгнци. Не може просто да е толкова ***

7

Анонимен

преди 7 години

Нищо не е подценила- съвсем целенасочено си действа както са и наредили

6

спокойно

преди 7 години

Спокойно следващия канцлер е Шойбле.Той не е така имигрантски настроен доста е пестелив и не изпитва симпатии към Турция.Меркел е политически труп и това само тя не го знае все още.До преди 2 години думата и във ЕС беше закон сега никой не се съобразява със нея.

5

Анонимен

преди 7 години

Всеки може да подцени и да сбърка. Нормално е. Но един канцлер на най-голямата икономика на Европа, няма право. Канцлерът има стотици съветници по различни въпроси, които трябва да са наясно с положението и за това им се плащат огромни заплати. А щом е сбъркала и набута цяла Европа в кошмара, да си подава сама оставката. Поне това го разбира прекрасно. Но след като не го прави значи някой я крепи. значи не го е направила от неинформираност, а нарочно.