97

Капа ви Йота

преди 7 години

А на мен настроението ми рязко се подобри!

96

Анонимен

преди 7 години

Всички мутри бягат от Бойко- "Партията" им пази силите за "черни дни".

95

Анонимен

преди 7 години

Рязко се притесних и няма да спя докато не чуя, че се е подобрил!

94

laxaxaxax

преди 7 години

miteto ot vchera ne e v bg.. glupaci..i e dobre

93

Анонимен

преди 7 години

Сега ще отиде на лечение в чужбина, и оттам ще духне Бог знае къде. Поредният безследно изчезнал, а той в Дубай или на някой остров

92

Боби николов

преди 7 години

А на мен ми искат по седем лева за взимане на кръв и написването на схемата, работа за две минути

91

Анонимен

преди 7 години

Еййй, те се грижат за него все едно е господ, я да мре. Сто на сто един данък не е платил, а го пази цялата полиция изпратете му у НСО, с нашите пари го пратете в най-елитната германка болница. За очите, линейката сигурно за няма и 5 мин е пристигнала. Ако аз я повикам дето всичко си плащам, ще я чакам сигурно 1-2часа

90

Анонимен

преди 7 години

DA MRE BOLEST GO IZQLA

89

Анонимен

преди 7 години

Сега го пуснете и този да се измъкне от правосъдието.

88

Анонимен

преди 7 години

Стига сте писали дивотии бе.Тоя си плаща от парите, които е натрупал от бандитизъм, не го лекува Държавата.Той си плаща на лекари и спи в неговия си хотел.Да, тези пари са незаконни и трябва да му се вземат, но неподкупния и независим български Съд няма намерение да си мръдне пръста.Вие не сте по-честни от този мафиот, просто му завиждате че е богат.А сега злобеете че е болен.И аз мисля, че е по-добре да си отива от тоя свят. Доста глупости е правил.

87

Тъпанар

преди 7 години

А за живота на кой "простосмъртен" данъкоплатец или пенсионер (което явно вече е *** дума в тази държава) се полагат такива усилия? И поради 'що, ние трябва да сме съпричастни с тази драма? Нещо национален телефон за СМС-и от цена 5 лв без ДДС, с цел набиране за средства за подпомагане на *** ли да пуснете? Не разбирам!

86

.

преди 7 години

Няма да го спасят нито парите на стотиците деца, които отрови, нито литрите кръв от *** му, нито усилията на слугите-лекари. Скоро червеите ще оставят от него само един спаружен силиконов имплант.Съдбата има удивително перфидни начини за въздаване на възмездие.Човешкото ми съчувствие и християнското ми милосърдие днес си почиват- видяли са ги да се напиват от кеф в близката кръчма.

85

Анонимен

преди 7 години

Не съ карайте, бе!!!Шъ съ управи човека, ако не на този свят, на другия 100% шъ *** излекуват.... ро...га...тите!

84

Анонимен

преди 7 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!ОЧИТЕ Е ЧАСТ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТАНДЕМ ИЗЕДНИЦИ ОТ НАГЛОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ В БЪЛГАРИЯ!!ЗАЕДНО СЪС БУДА И ЧЕРЕПА ФОРМИРАТ ВЕЛИКОТО ТРИО!!!!АКО ТОВА СВРЪХ НАГЛО ЗЛО УМРЕ ЩЕ СЕ ГЪРМИ ШАМПАНСКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 7 години

Niama li da pukne tozi ***?!

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен99Ал и от Дондуков 1 + 2

81

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ОХ, ГОРКИЯ!!!!!!!!!!!! ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ТРЪПНЕ И СЕ Е СЪСРЕДОТОЧИЛА С ПРИТАЕН ДЪХ В ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТОЗИ ЧУТОВЕН НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!!! А УСЛУЖЛИВИТЕ *** НИ ЗАЛИВАТ ЕЖЕМИНУТНО С НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ РАБОТАТА НА СЪРЦЕТО МУ! ТОВА СЕ КАЗВА ДЕМОКРАТИЧНА, ПРАВОВА ДЪРЖАВА- ДА БДИШ НАД ЖИВОТА НА ЕДИН СТОПРОЦЕНТОВ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК. АМИН!

80

кърлеж

преди 7 години

а аэ го преместих в другия крачол...

79

Анонимен

преди 7 години

До ГиньоНякакъв Гиньо се възползва от случилото се с един негов съименник с Очи, за да дава за пример годините в които един друг Гиньо много хубаво управлявал, ама после едни трети Гиньовци го махнали, за да строят гиньокрация по Гиньовски, а пък тя се оказала калпава, щото гиньовци с очи я правили...Само не мога да разбера защо наш Гиньо нарича целия този червен гиньотеатър "демокрация"...

78

Анонимен

преди 7 години

Състоянието на Пациент Номер 1 на България отново кара нацията да тръпне, след любезното осведомяване на непрост итуиращите медии!