105

сс

преди 7 години

кво подписваш бе папуняк????

104

той не е нормален!

преди 7 години

"Борисов поиска Шенген и еврозона за България"ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХААААААА..............

103

Анонимен

преди 7 години

До до 168 Сигурно еврооптимистите са били напълно наясно с този факт, но са били подлъгани с обещанието ЕС да се нареди до независимите. А на практика се оказало,че изпадат в много по-голяма зависимост. Енергийните ресурси, военните аргументи, научния капацитет и пр. не сана страната на Европа. Така че реалната цел далече не е била ЕС да съперничи на големите. Каква е била, ще видим скоро.

102

.....

преди 7 години

До ЕвроВъпрос на тайминг. Влизането в ЕС беше златна мина,но когато ние бяхме приети,започнаха кризите,стягането на колана, виломен и прочее неприятности. Така пропуснахме келепира, но пък получихме негативите в пълен размер. И с ЕЗ може да стане така. Догодина напролет ще имаме много по-голяма яснота, на къде отиват нещата. Сега е рано да се бутаме. А борда веднага можем да го махнем.

101

Анонимен

преди 7 години

#138: То и мозъкът ти се намира в кофата над раменете ти,ама хептен не служи за мислене!Първо,азерският газ е един от най-отдавна експлоатираните и вече е останало много малко количество,което,даже и "да потече" през турски газопровод,ще бъде крайно недостатъчен.Второ,вдяваш ли,че за да стигне до територии,населени с турци,трябва да мине през такива,населени с кюрди,което означава,през бъдещата кюрдска територия, "косово на ориента".А за "любовта" на кюрдите се носят легенди !!

100

Евро

преди 7 години

Еврото трябваше да е прието много отдавна в България. С този валутен борд сме доникъде и нямаме друга алтернатива освен еврозоната. Досега ни спираха интересите на група олигарси, които движеха посоката в свой интерес. Ако бяхме с еврото, нямаше да има КТБ. Това ни е най-силната гаранция за финансовата и националната сигурност. Вижте какво направиха трите прибалтиѝски държави с валутен борд-приеха еврото. Те да не са по-глупави? Само по-силната ни интеграция с Европа може да ни спаси...

99

до 168

преди 7 години

Има 3-4 независими държави: САЩ, Русия, Китай. Другото е сателит. А Германия е държавата синоним за васал.Скоро ще се молиш за руски паспорт

98

до 168

преди 7 години

Има 3-4 независими държави: САЩ, Русия, Китай. Другото е сателит. А Германия е държавата синоним за васал.Скоро ще се молиш за руски паспорт

97

Колос на глинени кра

преди 7 години

Азерите напредват с газопровода до Турция. Износа на газ от Русия ще спадне значително следващите години. Путин няма да може да плаща заплатите на своите чиновници. Помните ли какво стана в Санкт Петербург през Декември 1825 когато САЩ купиха Луизиана от Французите?

96

До РОССИЯ

преди 7 години

Не бери грижа за България. Тя е по-независима от Русия. И се изправи на крака сама!Росия я вдигнаха на крака Германия и САЩ защото не искаха руски ядрени специалисти да разпространяват ядрена технология. След като стана ясно че не са хора с които могат да се разберат, пак Германия и САЩ ще я дисциплинират. Толкова относно независимостта на Русия.

95

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯРусия е независима феодална собственост на Путин.

94

РОССИЯ

преди 7 години

До Nasko преди да пишеш помисли какво пишеш че ставаш за смях и острани изглеждаш че си много глупав.борисов е една марионетка преди да каже меркел нещо борисов и отговори ние сме съгласни със вас и ви подържваме.а за русия не си този точек които трябва да мисли. русия е независима страна българия е зависима от леля ти меркел и от чичо ти сем.остани си със здраве и гладувайте вие на това сте способни за друго нищо не сте способни вайсали

93

Анонимен

преди 7 години

И за какъв ......й му е точно в този момент Шенген?За да могат нахлулите вече в Европа мигранти да си щъкат свободно и у нас,като че ли не ни стигат тези,които вече са тук?А еврозоната за какво му е сега?За да се вдигнат цените на и без това изнемогващия народ?Що за неадекватно поведение в момент,когато най-важната задача е да си запазим границата суха.

92

Любопитен

преди 7 години

Кога Борисов ще ни осветли по въпроса "Чий за*дник е по-сладък,на Меркел или на Ердоги?".Тия дни ги опита и двата,усещането е прясно.

91

Анонимен

преди 7 години

за винаги се пише заедно

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 128Никое правителство не е и не може да ти обещава никакви заплати. Няма как. Не ги плаща правителството а бизнеса. Така че ако искаш 'европейска' заплата обърни се към шефа си.

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 128Можеш да провериш съвсем лесно. Държавните дългове са далеч по малки. около 14% от БВП. Останалото са *** спекулации.

88

Nasko

преди 7 години

Борисов е достоен и отговорен премиер . На правилната страна сме и за винаги !!! Колкото и да *** руските хибридни агенти времето вече е на наша страна ! Русия изостана много цивилизационно . Ние сме в НАТО завинаги ! Русия въпреки хибридната воина не може да направи нищо и затова тероризира съседите си от злоба !!!

87

Анонимен

преди 7 години

От този който обещава от него се изисква изпълнение ,а заемите може и да са повече от 20милиарда

86

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са със забавено развитие.