14

Анонимен

преди 7 години

На бас, догодина пак ще си я изберат.

13

Турчина Мехмед

преди 7 години

Василев! Сменяй психиатъра си и апчетата. Шизофренията ти се влошава с всеки изминат ден. Взимай мерки момченце.

12

Анонимен

преди 7 години

"Или се примириха, или започна да им харесва."=============Нито едното, нито другото. Спомни си един стар виц от тошово време, в който поуката беше, че най-страшен е народа, който уж се е примирил и седи, яде и пие в кръчмата.

11

Цирк

преди 7 години

Тая баба съсипа Европа,в едни по нормални времена щяха да я изгонят с камъни и не само нея.

10

Ф.С.В

преди 7 години

Много късно се усетихте че тя е еврейка - това е поредното отмъщение на евреите спрямо немската нация ! те искат да я заличат - другите сме ние -защото ги спасихме - това ни е грешката -Вижте бащата и майката на Меркел - вижте и къде е завършила и какви награди и се дават от Израел - Тя всъщност е Хитлер в обратен вариант - Ликвидатор на немската нация !!

9

Анонимен

преди 7 години

А ние не искаме волен агата.

8

ОФ

преди 7 години

Германците не искат Меркел, французите не искат Ольонд, американците не искат Обама, а Камерун пусна монета с лика на В. Путин на фона на земното кълбо. Какво ли може да означава това?

7

Румбо

преди 7 години

Във времена на мир и сигурност Меркел може и да е била добро решение,обаче сега,когато на практика върви световна война и то в различни измерения,тя е напълно неадекватна!Смяната и е абсолютно наложителна и то от собствената и партия!Германците трябва да се поучат от опита на британските консерватори,които не се поколебаха да отстранят дори легендата М.Тачър,когато тя започна да става вредна за партията и държавата!Това,че Меркел е зомбирана от американците не я оправдава!

6

Ангел

преди 7 години

Не искам да чувам ,че българите били с робска психика!Щом след миналогодишният номер с мигрантите,немците още тогава не я изгониха с камъни и дърве,шутове и шамари......

5

Истината

преди 7 години

"Половината германци не искат Ангела Меркел да получи четвърти мандат като канцлер, предадоха ДПА и БТА."ЛЪЖЕТЕ! Ако САМО половината германци не "искат" Меркел, то това по дифолт означава, че другата "половина" я искат! А това е безумна и откровена лъжа! Защото Меркел превръща Германия в една сварена на бавен огън жаба, в казана на ислямското нашествие!

4

Турчина Мехмед

преди 7 години

О той нека бай Ердо пусне ордите и тогава да видим какъв купон ще стане ;)))

3

ф

преди 7 години

Проблема на Европа е че тук парламентарната демокрация се превръща и иизражда в партийна олигархия.Меркел гони по години на власт Путин и Ердоган .Как Европа и Германия да се справят с Путин и Ердоган ,когато схемата е горе долу подобна.

2

Анонимен

преди 7 години

Кого искат обаче?

1

Анонимен

преди 7 години

ако я преизберат ги признавам за мазохисти