10

Анонимен

преди 7 години

Ами той и Ердоган провежда държавен тероризъм. Това сега в Сирия, дето загиват невинни хора под турските бомби, какво е? Агресия и тероризъм. Затова както е казано :"На зла круша-зъл прът"

9

Анонимен

преди 7 години

Дивашка територия

8

Анонимен

преди 7 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ хора

7

Анонимен

преди 7 години

Всички симпатизирахте на тия кюрди, а сега като правят атентати и убиват невинни хора се чудите къде да се скриете от срам. А по-глупaвите от вас дори все още бранят кюрдите.Когато едно зло се бие с друго зло, едното зло не се превръща в добро! Те са си просто две зли!

6

До 7

преди 7 години

Там има най-малко от тях бе ремък.

5

Анонимен

преди 7 години

"Това си е тяхна родна земя за която те си се борят? Все едно ние не сме се борили за нашата земя, докато сме били под османско робство?"Само ми кажи кога и къде е имало кюрдска държава? Никога и никъде не е имало. Това са просто едни недоразвити хора, които не знаят какво точно искат. Имат си държава като слънце - социалната система на Турция е страхотна! Заплатите са им хубави (като за тях си), пенсиите, здравеопазването, образованието също е супер. Само да има кой да работи и да учи.

4

Моливко

преди 7 години

До Анонимен 6 ЧЕ КАК ИНАЧЕ

3

не вярвам

преди 7 години

да са кюрдите.

2

Турчина Мехмед

преди 7 години

Можеше да загинат туристи. После харесвайте кюрдите. С нищо не се различават от ИДИЛ.

1

човек като всички

преди 7 години

Доколкото знам, в договора за приключване на Първата световна война е вписано задължението за създаване на кюрдска държава така както за Ирак, Сирия Ливан и др.. Защо не е създадена?