14

До 15

преди 7 години

Чудо Големо При Теб и Твойта Нокия с фенерче... каква ли информация имаш Ти :)

13

Анонимен

преди 7 години

Още когато Борисов беше гл. секратар и стана спор защо администрацията дава милиони лева за софтуера на Майкросфт, а не ползва Линукс и свободните офис пакети. Тогава Борисов се изпусна и каза в прав текст, че Майкросфт им дава допълнителна функционалност която е много ПОЛЕЗНА за службите !!! Познайте от три пъти каква е въпросната функционалност :) Скайп навремето беше криптиран, сега е собственост на Майкросфт и нестава за нищо

12

Анонимен

преди 7 години

Вече всичко дет има процесор и рам е бекдоорнато още на ниво производител, без значение дали с негово съдействие или без. Масова практика е ФБР като намери кой създава криптиращ софтуер да му връчи заповед в която го задължават да сложи задни вратички и го задължават да НЕ КАЗВА ЗА ТОВА на свойте клиенти. Слава богу имаше смели хора които решиха да спрат програмите които са създали, отколкото да оставят хората в заблуда, че комуникацията им е криптирана.

11

Анонимен

преди 7 години

Големи хакери ба :) Да ти пратят троянец по пощата мухахахаха :) Истината е, че на 11 Септември 2001 умря американската демокрация и САЩ от спонсор на софтуер за анонимно сърфиране и защита на личните данни се превърна в най-големия поръчител на хакерски софтуер. Преди години борците за граждански свободи бяга В САЩ, а сега бягат ОТ там.

10

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не става дума за "пропуски" в сигурността, става въпрос за умишлено оставени задни врати. И тая "поправка" дето я пускат като се разчуе маха старите, вече общо достояние, и слага на тяхно място нови. Сигурност при гнилата ябълка няма, има само театри за овецете, за да бъдат убеждавани в противното.

9

До 27 Сиднито

преди 7 години

Ами обясни им, че истинското програмиране е това за Операционните Системи. Дори да си чаткаш Дивайс Драйвъри няма да падаш под 100К.С PHP трудно ще вържеш и 50К даже на запад. Това не е програмиране, а механична работа.Точно в книгата на Карано се учи най-тънкото нещо в програмиранито - рекурсивните функции и рекурсивните алгоритми.

8

До тъпия гущер

преди 7 години

Ей, куко като искаш да ставаш девелопър да ти кажа няколко стъпки.Сега видях този Наков дето казва Сиднито - това е ПХП програмиране, на тези на запад даже не им казват девелопъри.1. Учиш синтакса на С и С++, има хиляди онлайн книги в нета. Дори един продукт като CodeBlocks ти е достатъчен.2. Учиш база данни и алгоритми - подбери хубаво книгата, защото това е най-важното. Аз учих на Frank Carrano Walls and Mirrors но има и други3. Научи хубаво ОС - има хиляди възможности на Линукс.

7

scbg

преди 7 години

До МайтапчияМисля че се опитал, но според Библията не се е получило.

6

До 13:

преди 7 години

И какво ще стане като разберат кой си и откъде точно пишеш?Нищо.Могат да се оплачат на ИП провайдъра ти, но и това няма да сработи защото трябва да докажат, че си свалял софтуерни продукти.Просто се излагат като кифладжии.

5

бг

преди 7 години

Че това е старо, ние така си следим жените бе....

4

Анонимен

преди 7 години

Hheh

3

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига сте възвеличавали тия Айфони. Завърших зад океана и имах много прекрасни състуденти. Имаше един индиец, който по-късно отиде и започна работа в Apple почти веднага след завършване като Синиър инженер. Просто екипите в Купертино сега са почти пълни с индуси. Който не вярва да провери в Линкедин, те не се крият. Не казвам, че индийците са некадърни, но сред тях има и доста дупки. Всеки по-кадърен може да хакне айфона, Сиднито за майтап беше хакнал този сайт и влизаше в профилите.

2

Анонимен

преди 7 години

Язе го пробих с варията!!!

1

Майтапчия

преди 7 години

Ау,голяма грешка е направил фараонът навремето-вместо да ги гони е трябвало овреме да ги избие до крак!Светът щеше да се развива по-бавно,но затова пък по-спокойно......