28

Аман от Фондации

преди 7 години

Човека имаше приятно излъчване. Задаваше ясни конкретни въпроси. Щерката дразни. Не остана телевизия по която да не се появи заради пустия му PR. А това със събирането на пари вместо цветя е меко казано нелепо. Думата фондация за мен вече е *** дума. Лека му пръст!

27

Анонимен

преди 7 години

До агент Димитър КевоЗащо да е арменец ? Единствено дядо му по майчина линия е арменец. Всички останали са българи. Рода на Коста Цонев са българи . Майка му Анахид е на половина арменка.

26

Анахид Тачева

преди 7 години

При св Петър пак ли с връзки се е уредил?

25

агент Димитър Кево

преди 7 години

Единствения арменец с българско име!

24

Анонимен

преди 7 години

Човека е имал заболяване за което никога не е знаел. Така е понякога в живота, знаеш всичко освен това което е най важнота за себе си,Адбър човек, Бог да го прости,

23

Анонимен

преди 7 години

Бог да го прости!

22

Радка Илиева

преди 7 години

Жалко, че си отиде толкова млад човек. Когато не вземем мерки за здравето си навреме, после и господ да слезе пак не може да ни помогне. Увеличава се броя на хората, които си отиват от инсулти и инфаркти. И все по-млади хора си отиват от този свят. Именно затова харесвам продуктите на фирма Диексен защото те са помислили за профилактиката. Сложили са по малко прах от гъбата рейши в кафе, чай и горещ шоколад и пиейки си топлата напитка всеки ден да си правим прочистване на организма. Не случайно в Азия е известна като гъба на дълголетието. Китайската медицина е на 5000 години и има много б

21

plakahme neutesimo

преди 7 години

vkasti mnogo ni e mu4noot sarce jelaeme na Mitko makar i umrel da juvee-kato gledami celia blok nasite placat vece cela sedmica celia blok placeme, az misleh 4e se pla4e zarad Mitko a to zardai smetkite za letnoto parvni i zimnata studena voda

20

имаш

преди 7 години

До nikoiПредвид луцифер нали?

19

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав, мазната арменска уста!

18

ODESSA

преди 7 години

Ела да вдигаме по 150 кила. Хайденай.

17

край

преди 7 години

Бог да го прости. Щерка му по-скромно да го дава в момента.

16

вероятната причина

преди 7 години

Пътищата в бегето са в такова ужасно състояние, та са вдигнали фатално кръвното на Димитър Цонев и се стигна до тоя фатален край. Ако беше карал по някоя немска магистрала, едва ли щеше да получи инсулт. Обаче тук у нас...

15

дядо Данчо

преди 7 години

То бива оливане,но чак такова вече е простотия!За майка му и за децата е загуба!За всички останали,това е статистика.За жена му,въобще не мислете.Толкова добри и полезни хора ни напускат,че е неприятно така да се престарават колегите му!

14

Анонимен

преди 7 години

"Спорт, спорт и пак спорт"- ама друг път. На една възраст вече, спортът може да е и смъртоносен. Виж, движения с бързичко ходене на въздух- да. ======Всеки колкото може и колкото иска. Нелепо е да правя агитации сред възрастни хора. Има достатъчно информация в нета - търсете си сами и се грижете сами за здравето си. Да ви напомня, че в Бостънския маратон има възрастова граница над 80 години. Много 80-се годиншини участници в този маратон ще засрамят 30 годишни шкембеклии. Живота си е ваш.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Спорт, спорт и пак спорт"- ама друг път. На една възраст вече, спортът може да е и смъртоносен. Виж, движения с бързичко ходене на въздух- да.

12

АТАКИСТ

преди 7 години

до 12Хм, аз не бих казал по-плоски сюжети спрямо ромнаните на Райнов, а просто нелепи!

11

До АТАКИСТ:

преди 7 години

За Емил Боев си прав. Филмите на Джеймс Бонд имат къде по-плоски сюжети.

10

Анонимен

преди 7 години

Да почива в мир!Лицето му излъчваше позитивна енергия от ефира, в никакъв случай не беше лош човек.За останалите остават поуките. Дъщерята на Митко каза част от причините - той беше пушач, нощта преди инцидента са пили малко повече. Затова след 40 годишна възраст хората трябва да намалят значително цигарите и алкохола. По-малко, но по-качествена храна. Спорт, спорт и пак спорт. Измервайте редовно кръвното си !Избягвайте негативните хора.

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАбе, пише се ПОСТ, къв постЕР та гони. Постер значи друго!